مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن اینکه جانمایی علمی منطقه ویژه بر پایه‌ آمایش سرزمین، را مبنایی استوار برای برخورداری این کانون صنعتی و معدنی از شرایط مناسب برای پیشرفت دانسته معتقد است که با امتداد خط توسعه‌ای در حوزه‌ زیرساخت‌ها، شاهد نتایجی درخشان در این منطقه خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، امیر علیقلی‌زاده با حضور در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به بررسی تحولات و پیشرفت‌های صنعتی این منطقه پرداخته و در جریان این بازدید اظهارکرد: به نظر می‌رسد که انتخاب این منطقه جهت فعالیت‌های صنعتی- معدنی و همچنین آمایشی که به لحاظ سرزمینی اتفاق افتاده، بسیار درست بوده است؛ بی تردید جانمایی علمی بر پایه آمایش سرزمین مبنایی استوار جهت برخورداری منطقه ویژه اقتصادی لامرد از شرایط مناسب برای پیشرفت است.

مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصا ی لامرد، گفت: فعالیت‌های امیدوار کننده‌ای در حوزه زیرساخت صورت گرفته و با امتداد این خط توسعه، شاهد نتایج درخشان تری در منطقه ویژه اقتصادی لامرد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه قطع به یقین، ادامه فعالیت‌های زیرساختی و تکمیل فرآیندی نیازمند حجم وسیع سرمایه‌گذاری است، گفت: اینکه این حجم سرمایه‌گذاری توسط دولت اتفاق بیفتد یا بخش خصوصی وارد کند یا تلفیقی از همکاری بخش دولتی و خصوصی باشد، نیازمند ارزیابی و بررسی‌های بسیار دقیق‌تر و بالاتر دارد.

این مقام مسئول در وزارت صمت، تصریح کرد: از امکان جذب سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی می‌توان در منطقه ویژه اقتصادی لامرد بهره برد و تمام بحث سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی را بر عهده بخش دولتی قرار نداد. در خصوص جذب شرکت‌های سرمایه‌گذاری و صنعتی در این منطقه، انتخابی که جهت پهنه‌های مختلف صنایع معدنی انجام شده، انتخابی کاملاً درست بوده است.

علیقلی‌زاده ضمن اشاره به انتخاب منطقه ویژه اقتصادی لامرد در پهنه آلومینیوم، اظهار کرد: در خصوص صنایع پایین دست آلومینیوم، منطقه ویژه اقتصادی لامرد می‌تواند با توجه به حضور سالکو و وجود مواد مورد نیاز صنایع پایین دستی، با کمترین فاصله و کمترین هزینه، کلِ زنجیره این صنعت را به صورت کامل در اختیار بگیرد.

مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، فاصله کم منطقه ویژه اقتصادی لامرد تا دریا و دسترسی آسان به آب‌های آزاد را از مزیت‌های بالای این منطقه برشمرده و گفت: دسترسی به بنادر، وجود خطوط پتروشیمی و خطوط گاز، امکان ارزشمندی در جهت رشد و توسعه در حوزه های صنعت پتروشیمی و صنایع پایین دستی نفت ایجاد کرده است. حضور صنایع پتروشیمی در این کانون صنعتی نیز منجر به رونق بالای منطقه مذکور خواهد شد و جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های دیگر را هم به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir