به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای روز پنجشنبه در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی لرستان اظهار کرد: ایمان به خدا، اعتماد به نفس و توکل به پروردگار رمز موفقیت حرکت تاریخی انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی استقلال بی‌نظیر کشور و قطع دست بیگانگان از این سرزمین بود، اما گاهی انسان فراموش می‌کند که چه تحول عظیمی رخ داده است.

رییس قوه قضاییه تاکید کرد: آن زمان هیچکس باور نمی‌کرد چنین انقلاب بزرگی رخ دهد و یک روحانی رژیمی را که سال‌ها به مردم ظلم کرده بود، سرنگون نماید.

حجت الاسلام محسنی اژه ای افزود: رژیم شاهنشاهی نه‌ تنها سقوط کرد بلکه سلطه استکبار جهانی که سال ها منابع کشور را غارت می‌کرد۷ نیز از بین رفت.

وی یادآور شد: گاهی علت تاخیر در رسیدگی به برخی از پرونده‌های قضایی ناشی از مشکلاتی است که از ناحیه کارشناسی‌ها ایجاد می‌شود، بر همین اساس قضات ما دقت داشته باشند که کارشناسی در پرونده‌های قضایی طریقیت دارد نه موضوعیت؛ فلذا وقتی در پرونده‌ای ضرورت ارجاع به کارشناسی وجود ندارد، از این کار خودداری شود.

رییس دستگاه قضا تاکید کرد: همکاران قضایی زمان ارجاع پرونده‌ای به کارشناسی به صورت واضح و شفاف، موضوع کارشناسی را از مرجع کارشناسی طلب و به گونه‌ای نباشد که مرجع کارشناسی پاسخ‌های مبهم و دو پهلو ارائه دهد.

حجت الاسلام محسنی اژه ای ادامه داد: قضات همچنین در صدور قرارهای تأمین کیفری، نهایت دقت را داشته باشند، در مواردی که ضروری نیست برای یک متهم، قرار بازداشت صادر نکنید و قرار وثیقه را به گونه‌ای تعیین نکنید که فرد ولو یک شب به زندان برود؛ گاهی یک شب زندان رفتن نیز زندگی یک فرد را زیر و رو می‌کند

وی بیان کرد: مردم بحق توقعاتی را از قوه قضاییه دارند؛ باید نهایت تلاش خود را کنیم تا از جایگاه حقوقی و قانونی که داریم در جهت گره‌گشایی از کار مردم استفاده کنیم؛ مردم انتظار دارند وقتی به ما تظلم‌خواهی می‌کنند با روی باز و گشاده به مشکل آنها رسیدگی کنیم.

 

source

توسط ecokhabari.ir