این سوال مطرح است که در صورت مذاکره ایران و البته رفع تحریم‌ها، شاخص‌های اقتصادی به چه سمتی خواهد رفت؟ علی شریعتی، فعال اقتصادی و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره اثرگذاری مذاکرات روی شاخص‌های اقتصادی می‌گوید: شروع مذاکرات یک نشانه اولیه است برای این‌که امیدی دوباره برقرار شود و دورنمایی از وضعیت مطلوب را نوید بدهد.

وی می‌افزاید: این البته شرط لازم است، ولی کافی نیست، چون شرایط امروز اقتصاد ما، دیگر از حالت گفتاردرمانی و حرف درمانی رد شده است و مردم منتظر یک عمل هستند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تصریح می‌کند: با این حال، بحث مذاکرات هم دوباره شده و حالا شاهد هستیم که جنب و جوش شدیدی در کاسبان تحریم راه افتاده است؛ حالا از کسانی که در مجلس هستند و نعره می‌زنند، تا کسانی که کارشناس تحریم‌شناس هستند. بالاخره این گروه بیکار می‌شوند.

شریعتی عنوان می‌کند: کاسبان تحریم نگران هستند و دلشان نمی‌خواهد این اتفاق بیفتد و بحث‌های حاشیه‌ای مطرح می‌کنند و آدرس‌های غلط می‌دهند که این اتفاق نیفتد.

وی متذکر می‌شود: ما اعتقاد داریم بعدها مشخص خواهد شد که این افراد قطعا نفوذی هستند، زیرا باعث فرار مغزها، مهاجرت، فرار سرمایه و از بین رفتن امید می‌شوند؛ این در حالی است که مقام معظم رهبری همیشه روی داشتن روحیه و داشتن امید و انتقاد سازنده تاکید کرده‌اند. اما متاسفانه مخالفان دارند تخریب می‌کنند؛ چیزی که در روحیه حاکمیت کشور ما نیست.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران متذکر می‌شود: این نکته مهمی است. به طور قطع آنچه که اثر فوری روی بحث دلار دارد و باعث ریزش قیمت می‌شود، حتما بحث مذاکرات هست. امیدواریم مذاکرات واقعی هر چه سریع‌تر به نتیجه برسد.

شریعتی یادآور می‌شود: هر چقدر مذاکرات جدی‌تر می‌شود، از این‌طرف فشار مخالفان و براندازان و کسانی که از این راه ارتزاق می‌کنند، بیشتر می‌شود.

 

source

توسط ecokhabari.ir