– اخبار استانها –

کیانوش زهراکار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج بیان کرد: راه‌اندازی و توسعه دوره‌ها و میان رشته‌های جدید، دانشگاه‌ها را نسبت به نیازهای جدید جامعه پاسخگوتر می‌کند و فاصله دانشگاه و جامعه را به حداقل می‌رساند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی افزود: در توسعه میان رشته‌ها، دانشگاه‌ها با ایجاد پیوند بین رشته‌های موجود، هم‌افزایی آنها را ارتقا می‌دهند و بهتر می‌توانند به حل مسائل جامعه با توجه به روند سریع تغییرات ایجاد شده بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل دانشگاه خوارزمی به عنوان قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی در این زمینه احساس مسئولیت مضاعف کرده و این مهم را محور توسعه خود قرار می‌دهد، به همین منظور کارگروه توسعه میان رشته‌ای را راه‌اندازی کرده است.

زهراکار هدف این اقدام را تدوین آئین‌نامه و ایجاد ساختار چابک و فرایندهای کارآمد برای تسریع اقدامات در این زمینه دانست و مطرح کرد: دانشگاه خوارزمی با برخورداری از ظرفیت‌های مناسب توانایی لازم برای گام برداشتن در این زمینه را دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی بهره مندی از اساتید و پژوهشگران متخصص در همه حوزه های علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی را از جمله ظرفیت‌های موجود دانست و افزود: تمام تلاش ما بر آن است که رسالت خود را در سودرسانی بیشتر به جامعه انجام دهیم.

وی گفت: بنابراین سعی می‌کنیم با راه‌اندازی دوره‌های مستقل و غیر مستقل میان رشته‌ای با استفاده از ظرفیت‌های موجود اساتید و نیز جذب متخصصان و اساتید ماهر در حوزه‌های میان رشته‌ای در زمینه تربیت دانشجویان ماهرتر و مجهز به تخصص‌های جدید گام برداریم.

انتهای پیام/

source

توسط ecokhabari.ir