متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، تجهیزات و ماشین‌آلات تولید نخ‌های پلیمری را در داخل کشور تولید کردند.

به گزارش ایسنا، محمدعلی رستافر، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید تجهیزات ماشین‌آلات ریسندگی نخ‌های پلیمری، اظهار کرد: ماشین‌آلات تولید نخ BCF  و CF و اجزای زیر مجموعه این ماشین‌آلات از تولیدات دانش‌بنیان شرکت است. روش کار این ماشین‌آلات بر اساس فرآیند ذوب‌­ریسی است که در آن مواد پلیمری تحت حرارت ذوب شده و پس از تبدیل به رشته نخ از مراحل خنک‌سازی، کشش و تکسچرایزینگ عبور کرده و نهایتا دور دوک پیچیده می­‌شود.

وی با اشاره به بی‌نیازی کشور نسبت به واردات این نخ‌ها با توجه به توانمندی در ساخت ماشین‌آلات نخ ریسی ساخت داخل، گفت: پیش از تولید این دستگاه‌­ها در داخل کشور تمام ماشین آلات مورد نیاز این صنعت از خارج از کشور تامین می‌­شد. به دلیل مشکلات و عیوب دستگاه‌­های وارداتی ایده تغییر و اصلاح این دستگاه‌­ها جهت افزایش راندمان و کیفیت محصول نهایی به عنوان قدم اول در راه تولید کامل این ماشین‌آلات در داخل کشور به شمار می‌­آید.

رستافر درباره اهمیت و کاربرد این ماشین آلات توضیح داد: نخ BCF در تولید فرش ماشینی، روفرشی، گلیم، جاجیم و … و نخ CF در تولید بندها، تسمه‌ها، کیف­ و ­کفش و … کاربرد دارد. از این رو تمام کارخانه‌های تولیدی محصولات ذکر شده که مصرف کننده این نخ­‌ها هستند، به عنوان مخاطبان اصلی این ماشین‌آلات در نظر گرفته می­‌شوند.

رستافر ادامه داد: در حال حاضر نمونه داخلی از این دستگاه‌­ها وجود ندارد و شرکت دانش‌بنیان ما به عنوان اولین و تنها تولیدکننده این محصولات در داخل کشور شناخته می­‌شود. وجه تمایز محصولات تولیدی شرکت ما در مقایسه با نمونه­‌های خارجی را می‌­توان در کیفیت قابل رقابت با نمونه­‌های اروپایی در کنار قیمت مناسب و توجه به بازار داخلی و طراحی متناسب با آن برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت با اشاره به صرفه‌جوی ارزی این محصولات، گفت: واردات این ماشین آلات سالانه بالغ بر ۵۰ میلیون دلار ارزبری برای کشور در پی دارد که با تولید داخلی می‌­توان جلوی خروج این حجم از ارز را گرفت.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir