بودجه 100 میلیارد دلاری به فقیرترین کشورها اختصاص یافت

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – کشورهای کمک‌کننده به بانک جهانی متعهد شدند که در طول سه سال، 100 میلیارد دلار سرمایه بانک جهانی را برای فقیرترین کشورها تکمیل و راه نجاتی برای مبارزه آنها در برابر بدهی‌های سرسام‌آور، بلایای آب‌وهوایی، تورم و درگیری فراهم کنند.

بانک جهانی در کنفرانس انجمن بین‌المللی توسعه اعلام کرد که کمک‌های بلاعوض و وام‌های بسیار کم بهره را به 78 کشور کم درآمد ارائه می‌کند که در مجموع بیش از 93 میلیارد دلار اعلام شده در دسامبر 2021 است.
کشورها به‌طور مستقیم 23.7 میلیارد دلار به موسسه بین‌المللی توسعه (IDA) کمک خواهند کرد که از 23.5 میلیارد دلار تعهد شده در سال 2021 فقط به صورت دلاری افزایش اندکی داشته است، اما این صندوق اوراق قرضه منتشر خواهد کرد و سایر اهرم‌های مالی را برای گسترش آن به 100 میلیارد دلار کمک بلاعوض و وام تا اواسط سال 2028 به کار خواهد گرفت.
کنفرانس دو روزه تعهد کمتر از هدف 120 میلیارد دلاری را مشخص کرد که سران کشورهای آفریقایی خواستار آن شده بودند، تا حدی به این دلیل که قدرت دلار آمریکا که با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات‌متحده افزایش یافت، تاثیر قابل توجهی بر کاهش کمک‌های ارزی چندین کشور گذاشته است.
در نشست سران گروه 20 در برزیل در ماه گذشته، نروژ تعهد خود را 50 درصد نسبت به سال 2021 افزایش داد و به 5.024 میلیارد کرون رساند. این مبلغ با نرخ ارز فعلی 455 میلیون دلار است، اما در آغاز سال 2024، ارزش آن 496 میلیون دلار بود.
بیزنس گزارش کرد، کره جنوبی تعهد خود را با 45 درصد افزایش به 846 میلیارد وون (597 میلیون دلار)، انگلیس با 40 درصد به 1.8 میلیارد پوند و اسپانیا با 37 درصد افزایش به 400 میلیون یورو رساند. ارزش تعهد اسپانیا 423 میلیون دلار بود که 10 میلیون دلار کمتر از روزی است که در ماه اکتبر اعلام شد.
جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، متعهد به کمک چهار میلیارد دلاری ایالات‌متحده شد که نسبت به دور قبلی 3.5 میلیارد دلار افزایش یافته است.
بانک جهانی میزان سایر تعهدات را فاش نکرد، اما گفت که 17 کشور اهداکننده متعهد شده‌اند که کمک‌های خود را بیش از 25 درصد افزایش دهند و 10 کشور نیز 40 درصد یا بیشتر را افزایش دهند.
آجی بانگا، رئیس بانک جهانی در بیانیه‌ای گفت: موسسه بین‌المللی توسعه(IDA) به دلیل کار انجام شده برای بهینه‌سازی ترازنامه وام‌دهنده توسعه طی دو سال گذشته و افزایش ظرفیت وام‌دهی آن به میزان 150 میلیارد دلار طی 10 سال، قادر به گسترش بیشتر تعهدات جدید خواهد بود.
بانگا خطاب به سهامداران و کشورهای مشتری گفت: توانایی این بانک برای اهرم مشارکت این است که سهم‌های اندک را به سرمایه‌گذاری‌های متحول‌کننده زندگی تبدیل می‌کند. حدود 35 کشور ازجمله چین، کره جنوبی، شیلی، اردن و ترکیه از موسسه بین‌المللی توسعه خارج شده‌اند تا کمک‌کننده شوند.
وی افزود: این منابع به بانک اجازه می‌دهد تا ایجاد شغل را در مرکز کار خود قرار دهد، حتی اگر به تغییرات آب‌وهوا و سایر بحران‌های جهانی رسیدگی کند.
رئیس بانک جهانی بیان کرد: در این زمینه، مؤسسه بین‌المللی توسعه فقط یک ابزار مالی نیست، بلکه کاتالیزوری برای ایجاد شغل است و منابعی را برای ایجاد زیرساخت‌ها، بهبود سیستم‌های آموزشی و بهداشتی و تقویت رشد بخش خصوصی در اختیار کشورها قرار می‌دهد.
انتهای پیام







source

توسط ecokhabari.ir