در اینجا دستور تهیه خورش زردآلو را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.
مواد لازم
پیاز درشت (نگینی خردشده) ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) ب.م.ل
زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ
چوب دارچین ۲ تکه
مغز ران گوسفند (مکعبی خردشده) ۵۰۰ گ
خلال بادام (خیسانده شده) ۱۰۰ گ
زردآلو (سفت) ۵۰۰ گ
رب گوجهفرنگی ۳ ق.س
زعفران (ساییده و حل شده در آب) ۲ ق.س
گل محمدی خشک (پودرشده) ۱/۲ ق.چ
آب لیموترش تازه ۲ ق.س
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) ب.م.ل
روش تهیه
پیاز را در قابلمهای حاوی مقداری روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلاییرنگ شود. زردچوبه را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید، سپس چوب دارچین را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
گوشت را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آبِ آن کاملاً کشیده شود. مقداری آب جوش به آن بیافزایید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کرده تا بهمدت ۳ ساعت بپزد.
در یک ساعت آخر پختِ گوشت، خلال بادام را به قابلمه بیافزایید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بپزد و کاملاً جا بیافتد.
زردآلو را در تابهای حاوی روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا تغییررنگ دهد. رب گوجهفرنگی را نیز در تابهای دیگر حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا خوشرنگ شود، سپس آن را در ۱۰ دقیقه آخر پختِ گوشت، همراه زردآلو، زعفران، گل محمدی، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه بیافزایید. پس از پخت، چوب دارچین را از قابلمه خارج کرده، خورش زردآلو را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه چلو سرو کنید.
source