خاصیت مهم نوشیدن چای داغ

اقتصاد۲۴-مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد افرادی که روزانه چای داغ می‌نوشند در مقایسه با کسانی که طرفدار نوشیدن چای نیستند، ۷۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم (اب سیاه) قرار دارند.

دکتر آنی کلمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «هنوز دلیل این رابطه مشخص نیست، اما جالب اینجاست که تنها نوشیدن چای کافئین دار با کاهش ریسک گلوکوم مرتبط است.»

وی در ادامه تاکید می‌کند: «چای بدون کافئین و چای سرد و همچنین مصرف قهوه هیچ ارتباطی با این بیماری نشان ندادند.»

گلوکوم به گروهی از بیماری‌ها اطلاق می‌شود که در آن مایعی در چشم تشکیل می‌شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می‌رساند. این بیماری علت اصلی نابینایی در بین افراد مسن است.

به گفته محققان، افراد سیاهپوست، افراد دارای سابقه گلوکوم در خانواده و افراد مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا سایر مشکلات تاثیرگذار بر جریان خون بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.


بیشتر بخوانید:ویروس پنوموکوک چیست؟


در این مطالعه، از ۱۷۰۰ شرکت کننده نظرسنجی به عمل آمد و ۵ درصدشان مبتلا به گلوکوم شدند

در مجموع تیم تحقیق دریافت احتمال ابتلا به گلوکوم در بین افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ می‌نوشیدند ۷۴ درصد کمتر بود.

منبع: ایرنا

source

توسط ecokhabari.ir