به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان در بازدید از پایانه مرزی شهیدسلیمانی(مهران) و پایانه برکت گفت: از سال گذشته تا کنون نزدیک به ۹۲۰ میلیارد تومان در بخش پروژه‌های حوزه راه دسترسی به پایانه‌مرزی و ارتقای زیرساخت‌های پایانه‌ مرزی اربعین در استان ایلام جهت رفاه زائران هزینه شده‌ است‌.

امانی با اشاره به این‌که اقدامات خوبی در زیرساخت‌ها و مسیرهای منتهی به پایانه ‌مرزی مهران طی سال‌های گذشته صورت گرفته است، گفت: طی سال‌جاری تاکنون ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت و نزدیک به ۴۰ کیلومتر نصب نیوجرسی و ۳۰۰۰ کیلومتر خط‌کشی در جاده های استان ایلام اجرا شده است.

وی افزود: در پایانه مرزی مهران و پایانه برکت ۱۲ هزار متر مربع سنگ‌فرش، تونل‌های سرد و اقداماتی چون سازه‌های با دوام و افزایش و بازسازی چشمه‌های بهداشتی‌ و‌ خوابگاه استراحت رانندگان ایجاد شده است .
معاون وزیر راه و رئیس سازمان گفت: از زائران درخواست می‌شود حتی الامکان از خودروهای شخصی استفاده کنند چرا که ظرفیت ناوگان همانند سال گذشته بوده و کمبود در این بخش وجود دارد.

امانی با اشاره به سفرهای سال گذشته که از ابتدای ماه صفر آغاز شد، یادآور شد: با توجه به تأکید ستاد اربعین، توصیه می‌شود زوار عزیز سفرهای خود را مدیریت کنند و به روزهای پایانی اربعین موکول نکنند تا ناوگان حمل و نقل عمومی همانند سال گذشته بتواند جوابگوی جابه‌جایی زوار باشد.

وی با اشاره به طرح مسافریار افزود: در اجرای این طرح زائرانی که از شهرهای مبدأ خود حرکت می‌کنند، می‌توانند از حداکثر ظرفیت وسیله نقلیه خود استفاده کنند و همشهریان و اقوام را با خود همراه کنند تا در طول مسیر تنها نباشند و‌ هم‌ کمکی به ناوگان حمل و نقل عمومی کرده باشند.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان با بیان این‌که در ایام اربعین‌حسینی سازمان راهداری و حمل و‌نقل جاده‌ای از تمام ظرفیت‌های ناوگان حمل و‌نقل عمومی برای جابه‌جایی زائران استفاده می‌کند، خاطر نشان کرد: اقدامات و تمهیدات بسیار خوبی توسط ستاد اربعین مصوب شده تا از تمام ظرفیت‌های سواری‌های اینترنتی، بخش خصوصی، آژانس‌ها، ون‌ها، مینی‌بوس‌ها برای تمامی مسیرهای بلند و کوتاه استفاده شود.

امانی با اشاره به این‌که تردد زائران اربعین حسینی از هشت پایانه مرزی انجام می‌شود، گفت: زائران پاکستانی از دو پایانه میرجاوه و ریمدان در استان سیستان و بلوچستان از کشور عبور می‌کنند.

وی افزود: با توجه به گرمای هوا در مرز مهران توصیه ما این است با توجه به این‌که دولت عراق زیرساخت‌های لازم برای حمل و‌نقل را ایجاد کرده، زوار از مرزهای باشماق و تمرچین که شرایط آب و هوایی بهتری دارند، عبور کنند.
امانی ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای ارائه خدمات بهتر، امسال اربعین حسینی متفاوتی برای زائران آقا ابا‌عبدالله‌الحسین رقم بخورد.

انتهای پیام/

 

source

توسط ecokhabari.ir