در روز های گرم تابستانی برای کمتر در معرض گرما بودن این غذاها رو نخورید.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛گل‌‌سرخی متخصص طب ایرانی بیان کرد: در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند.

مواد غذایی خوراکی با مزاج گرم شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند و خردل، سبزیجات تند مثل سیر، پیاز، ترخون، تره، نعنا، شاهی و شوید هستند که مصرف زیاد آن در روزهای گرم سال مناسب نیست.مصرف شیرینی‌ها، شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مثل انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس ترجیحا محدود و یا کمتر مصرف شوند.

source

توسط ecokhabari.ir