به گزارش رکنا، طرز تهیه یک غذای هندی را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
مواد لازم:
تکه های مرغ: ۵۰۰ گرم (تکهتکهشده)
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه ها شامل: نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر سیر و ادویه مرغ و تخم گشنیز و زنجبیل
پیاز خلالیشده: ۱ عدد
سیر رنده شده یا پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز: سه، چهار عدد
روغن یا کره برای تفت دادن
طرز تهیه:
مرغ رو با ماست و ادویهها خوب مخلوط کن و بذار حداقل ۱ ساعت مزهدار بشه و چهار طرفش رو حسابی توی کره سرخ کن.
پیاز رو تفت بده تا طلایی شه، حالا به دلخواه سیر رنده شده رو بهش اضافه کن، بعد مرغ رو با فلفل سبز به پیاز اضافه کن و با حرارت ملایم بذار تا نیم پز بشه. مرغ فقط نیم پز بشه و بقیه فرایند پخت لای برنج انجام میشه.
هویج و سیب زمینی رو خرد کن و تفت بده تا نیم پز بشه.
برنج رو زنده تر آبکش کن و ته دیگ بذار و حالا یک لایه برنج بریز و مرغ و پیازهای مرغ و سیب زمینی و هویج رو بذار روی برنج ها و مجدد برنج بریز و با زعفرون و کره بذار ۴۵ دقیقه دم بکشه.
یه لقمه از کفنده مرغ یعنی سفر به قلب هند!
source