سردار سید ابوالفضل موسویپور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات و توصیه های ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی را اعلام و اظهار کرد: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری در مساجد و تکایا در محلهای مختلف شهر تهران، پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی ویژهای را جهت تسهیل تردد و آرامش و آسایش شهروندان اجرا خواهد کرد.
وی افزود: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در معابر مختلف شهر تهران لطفا؛ ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از توقف در محل های ممنوع، پارک دوبله و پارک در پیاده روها جدا خودداری فرمایید و از مدیران دسته جات عزاداری و هیئت ها خواست با پلیس راهور تهران بزرگ جهت نظم در تردد دسته های عزاداری همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ توصیه کرد: عابرین پیاده در معابر مختلف، طوری تردد نمایند که توسط وسایل نقلیه به خوبی رویت شوند و از رانندگان وسایل نقلیه نیز درخواست کرد: با رعایت سرعت مطمئنه بخصوص در اطراف معابر منتهی به تکایا و هیئت های عزاداری از هر گونه رفتار ترافیکی که عامل اتفاقات و حوادث و رانندگی میشود؛ خودداری نمایند.
سردار موسوی پور به موتور سیکلت سواران و دیگر سرنشینان این وسیله نقلیه ناایمن توصیه کرد: با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با استفاده از کلاه ایمنی تردد نمایند و از انجام هر گونه حرکات مخاطره آمیز در معابر مختلف تهران، بخصوص معابر منتهی به دسته جات و هیئت های عزاداری جدا خودداری نمایند که با برخورد جدی پلیس، مواجه خواهد شد.
source