اقتصاد۲۴- شیوا سپهری: محمدرضا محمدی که از بهمن سال گذشته هدایت هلدینگ سیمان تامین را بر عهده داشته است؛ با کسب اکثریت آرا اعضای انجمن صنفی کارفرمایان سیمان کشور، به عنوان به عنوان رئیس هیات مدیرهٔ انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور انتخاب شد. انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان که بیش از سه دهه فعالیت داشته، ۷۸ شرکت سیمانی مهم کشور را در عضویت خود دارد. این انجمن در سال ۱۳۷۲ آغاز به کار کرد و در ابتدای شکل گیری تنها ۱۳ عضو داشت. سپس با پیشرفت صنعت سیمان کشور، اعضای بیشتری به این تشکل صنفی کارفرمایان پیوستند. کوشش در جهت استیفای حقوق صنفی، بررسی و تحقیق درباره مشکلات کارخانه ها، برنامه ریزی برای صادرات و واردات و همکاری با وزارتخانهها، سازمانها ونهادها از جمله وظایف این انجمن است.
بیوگرافی محمدرضا محمدی
محمدرضا محمدی در سمتهای مختلفی سابقه فعالیت داشته است که از جمله میتوان به حوزههای محیط زیست، برنامهریزی شهری، زمینشناسی و مدیریت اجرایی اشاره کرد و حالا هم در قامت مدیرعامل سیتا، نقشی کلیدی در اقتصاد کشور ایفا میکند.
روز ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ بود که محمدرضا سعیدی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) با صدور حکمی، محمدرضا محمدی را بهعنوان سرپرست جدید شرکت سرمایهگذاری سیمان تأمین منصوب کرد، انتصابی که نشاندهنده نگاه تخصصمحور و تجربهگرای شستا در انتخاب مدیران سطح بالاست. مدیرعامل سیتا، فعالیت در حوزه کنترل کیفیت مصالح ساختمانی، ژئوتکنیک و پروژههای عمرانی در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را در کارنامه خود دارد.
تحصیلات محمدی از همان ابتدا تلفیقی از علوم طبیعی، حقوق و مدیریت بوده است. او دارای مدرک دکترای تخصصی مدیریت محیط زیست، دکترای حرفهای مدیریت کسبوکار (DBA)، کارشناسی ارشد در برنامهریزی شهری، کارشناسی زمینشناسی و کارشناسی حقوق است که میتواند برای یک مدیریت چند وجهی مناسب باشد.
بیشتر بخوانید: بهرام فتاحی مدیرعامل جدید شرکت سیمان داراب کیست؟
محمدی پیش از انتخاب به عنوان مدیرعامل سیتا، سوابقی در حوزه مدیریت و سیاستگذاری داشته است. او عضو شورای سیاستگذاری وزارت کار بوده و همچنین بهعنوان رییس هیأتمدیره و مدیرعامل شرکت عمران کیش فعالیت کرده است. مدیرعاملی در حوزههای ساختمانی گروه اقتصادی و مهندسی لوتوس، مدیرعاملی و ریاست هیأتمدیره هلدینگ سرمایهگذاری خانهسازی ایران و عضویت در هیأتمدیره صندوق حمایت و بازنشستگی آیندهساز بخشی دیگر از سوابق اوست. در اردیبهشت ۱۴۰۰ که همزمان با ریاست جمهوری حسن روحانی بود، محمدشریعتمداری او را به عنوان عضو هیات مدیره و سرپرست صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز انتخاب کرد.
فعالیت محمدرضا محمدی در حوزه محیط زیست
محمدی در حوزه محیط زیست نیز چهرهای شناخته شده است. وی در تیرماه ۱۳۹۴ به سمت مدیرکلی حفاظت محیط زیست استان همدان منصوب شد؛ مقطعی که همزمان با دغدغههای زیستمحیطی و چالشهای ناشی از بحران آب در کشور بود. او در همان دوران اعلام کرد که «محیط زیست یک وظیفه همگانی است» و بر نقش مردم، نهادهای مدنی، فرهیختگان و دانشگاهیان در حفاظت از منابع طبیعی تأکید کرد.
وی از لزوم جهش در نگاه به محیط زیست سخن گفت و بر این باور بود که «برنامه ششم توسعه، فرصتی مغتنم برای مشارکت نهادهای مردمی در حفاظت از محیط زیست» است.
در دوران مدیریت محیط زیست استان همدان، محمدی دریک سخنرانی بر لزوم «برنامهریزی علمی، مشارکتمحور و پایدار به مقابله با چالشهایی، چون بیابانزایی و کمآبی» تاکید کرد. او بر «اهمیت توسعه پایدار در استان همدان» تأکید کرد و یادآور شد که «محیط زیست باید در همه ابعاد زندگی مردم نهادینه شود.» او در همان دوران خواستار این شد که اداره کل محیط زیست صرفاً نقش ستادی و دبیرخانهای ایفا کند و اجرای برنامهها به سایر نهادهای مرتبط واگذار شود.
فعالیت محمدرضا محمدی در تشکلها
محمدی همچنین عضویت فعالی در نهادها و انجمنهای تخصصی دارد. او عضو جامعه مهندسان شهرساز ایران، عضو انجمن زمینشناسی مهندسی ایران، عضو سازمان نظام مهندسی معدن و عضو انجمن متخصصان محیط زیست ایران است. این عضویتها علاقه او به عضویت در نهادها و انجمنهای صنفی و تخصصی را نشان میدهد.
در عرصه ژئوتکنیک و کنترل کیفیت مصالح ساختمانی نیز محمدی حضور جدی داشته است. او در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، یکی از معتبرترین نهادهای تخصصی کشور، به فعالیت پرداخته و نقش کلیدی در پروژههای عمرانی ایفا کرده است. همچنین سابقه مدیرکلی دفتر فنی استانداری همدان، زمینه را برای اجرای طرحهای عمرانی کلان در آن منطقه فراهم کرده است.
انتصاب او در بهمن ۱۴۰۳ به سرپرستی شرکت سرمایهگذاری سیمان تأمین (سیتا) در حالی انجام شد، این انتصاب در راستای بازسازی انگیزشی و ارتقاء بهرهوری هلدینگهای اقتصادی تحت مدیریت شستا صورت گرفت.
source