– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، طاهره رزاق‌‌پور عصر چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی با رؤسای هیئت‌های ورزشی معلولان در اردبیل اظهار داشت: برای این تعداد مددجو و معلول ۱۵ نفر مربی جذب شده تا در رشته‌های مختلف آموزش این ورزشکاران و توانمندسازی آنها را انجام دهد.

وی حمایت همه‌جانبه بهزیستی استان را از ورزش نابینایان، ناشنوایان و معلولان یادآور شد و تصریح کرد: تاکید ما بر استعدادیابی ورزشکاران در رشته‌های مختلف است تا زمینه بروز و ظهور توانمندی آنها را در مسابقات ملی و بین‌المللی شاهد باشیم.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با قدردانی از تلاش و همت رؤسای هیئت ورزشی نابینایان و ناشنوایان در افتخارآفرینی عرصه بین‌المللی، جهانی و پارالمپیک گفت: برای کاستن از نارضایتی‌ها و برخی دغدغه‌های شکل گرفته، بهتر است هماهنگی لازم بین هیئت‌ها، ورزش و جوانان و بهزیستی انجام شود تا با تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران ما بتوانند در عرصه‌های مختلف حضور یافته و مدال‌آوری ارزشمندی را انجام دهند.

رزاق‌پور افزود: در سال گذشته همکاران ما در بهزیستی استان بیش از یک میلیارد تومان به ورزش معلولان کمک کردند و ما این کمک‌ها را سرمایه‌گذاری می‌دانیم که نتایج آن در سال‌های آینده در قالب افتخارآفرینی در رشته‌‌های مختلف نمود خواهد یافت.

وی حل دغدغه‌ها و نگرانی‌های رؤسای هیئت‌ها و ورزشکاران را با هماهنگی بیشتر و تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز، سالن، مربی و تزریق منابع مالی همراه با حمایت اسپانسرها یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما امروز دغدغه رؤسای هیئت‌ها را شنیدیم که عمده این دغدغه‌ها مربوط به کم بودن هزینه پرداختی از بابت حق‌الزحمه مربیان و همچنین هزینه ایاب و ذهاب ورزشکاران برای حضور در سالن‌های ورزشی بوده که قطعا امسال سعی ما بر این خواهد بود تا این مبالغ افزایش یافته و حمایت‌های همه‌جانبه را انجام دهیم.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اضافه کرد: رویکرد ما در بهزیستی حرکت در مسیر توانمندسازی معلولان و جامعه هدف است که این توانمندسازی در گروه‌های مختلف معلولیت می‌تواند به خلق قهرمانی و مدال آوری بیشتر منجر شود.

رزاق‌پور تعامل با ورزش و جوانان و برگزاری نشست‌های مستمر با هیئت‌های نابینایان، ناشنوایان و معلولان را در حل موانع و مشکلات یادآور شد و بیان کرد: در حوزه توانبخشی که نگاه ویژه‌ای به حل مشکلات آنها داریم، در قالب نشست‌های استانی و مرکز کشور سعی ما بر این خواهد بود تا جذب منابع بیشتری را انجام داده و از ورزشکاران جامعه هدف حمایت‌های لازم و همه‌جانبه را انجام دهیم.

وی در ادامه یادآور شد: قطعا با خرید این امکانات و تجهیزات و بهره‌گیری از ظرفیت اسپانسرها با همراهی امور مالیاتی تلاشمان بر این خواهد بود تا تقویت فعالیت‌های ورزشی و حتی برگزاری رویدادهای فرهنگی، قرآنی را نیز برای جامعه معلولان در کنار سایر حمایت‌ها شاهد و ناظر باشیم.

در این جلسه رئیس هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان اردبیل نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه هیئت ورزشی نابینایان و کم بینایان برخلاف سایر هیئت‌ها شمولیت بیشتری از ورزشکاران را در بیش از ۱۲ رشته ورزشی در بر می‌گیرد، کار ما در مدیریت این حوزه بسیار سخت است و بهتر است ورزش و جوانان، بهزیستی و سایر دستگاه‌های استان پشتیبانی و حمایت‌های لازم را انجام دهد.

بهزاد سالمی به پرداخت مبلغ اندک از بابت ایاب و ذهاب برای ورزشکاران در طول سال اشاره کرد و گفت: این مبلغ حتی هزینه چند روز تردد ورزشکاران ما را کفاف نمی‌کند و بهتر است مبلغ پرداختی افزایش پیدا کند.

وی ضرورت خرید و توزیع اقلام ورزشی را یادآور شد و افزود: ما در سال‌های اخیر با کمترین اقلام ورزشی توزیع شده روبه‌‌رو بودیم و بهتر است البسه خریداری شده متحدالشکل و به صورت کیفی باشد تا در مسابقات آبرو و حیثیت استان زیر سؤال نرود.

رئیس هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: حق‌الزحمه مربیان به قدری پایین است که گاهی مربیان هیئت نابینایان و کم‌بینایان رغبتی به عقد قرارداد ندارند و برای جلوگیری از احجاف حق مربیان بهتر است پرداختی‌ها در شأن مربیان باشد.

رئیس هیئت ناشنوایان استان اردبیل نیز اضافه کرد: ورزشکاران ما در مسابقات آسیایی و پارالمپیکی همواره خوش درخشیده و در مقابل این همه زحمات انتظار می‌رود بهزیستی و ورزش و جوانان در کنار سایر نهادها حمایت‌ها و پشتیبانی‌های خود را انجام دهند.

سخاوتعلی خدنگی بیان کرد: باید سالن ورزشی اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان احداث و راه‌اندازی شود و هزینه پرداختی برای اعزام تیم‌ها نیز مناسب باشد.

وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر تعدادی از ورزشکاران ناشنوای استان به ویژه دختر ۱۵ ساله این استان خود را آماده مسابقات پارالمپیک می‌‌کند و تمرینات سختی را در پیش رو داریم و امیدواریم در اعزام تیم‌ها به مسابقات جهانی و بین‌المللی حمایت‌ها و پشتیبانی‌‌ها انجام شده و در پرداختی حق‌الزحمه مربیان، ورزشکاران و اعزام به مسابقات و تأمین یک دستگاه خودرو برای جابجایی ورزشکاران همراهی بیشتری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/۱۳۱

source

توسط ecokhabari.ir