ماهیچه رستورانی یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که در بسیاری از رستوران‌ها با طعم و عطر ویژه سرو می‌شود و حالا می‌توان آن را به راحتی در خانه هم تهیه کرد. در این روش، ماهیچه تازه با پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و کمی روغن مایع تفت داده شده و سپس با کره و زعفران دم کرده به آرامی پخته می‌شود تا گوشتی نرم و آبدار با طعم غنی و عطر بی‌نظیر حاصل شود.

این غذای مجلسی، مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است و می‌توان آن را با پلو زعفرانی یا نان تازه سرو کرد. ماهیچه رستورانی خانگی علاوه بر خوش‌طعم بودن، زمان پخت قابل کنترل دارد و می‌توان مقدار ادویه را بسته به ذائقه تغییر داد.

مواد اصلی: ماهیچه ۷۰۰ گرم، پیاز درشت ۳ تا ۴ عدد، کره ۵۰ گرم، زعفران، روغن مایع ½ لیوان، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه.

source

توسط ecokhabari.ir