با چند نکته ساده می‌توانید آب‌لیمو تازه بدون تلخی و با رنگ شفاف نگهداری کنید.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی برای گرفتن آب‌لیمو بدون تلخی، بعد از آبگیری، ۴ هویج متوسط پوست‌کنده (برای حدود ۱۵ کیلو لیمو) در آب‌لیمو قرار دهید و ۲۴ ساعت بگذارید بماند. هویج‌ها تلخی را جذب می‌کنند و پس از صاف کردن، می‌توانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید بدون نگرانی از تلخی.

برای حفظ رنگ شفاف، آب‌لیمو را در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه‌ها پلاستیک مشکی بکشید.

هرگز آب‌لیمو، آبغوره، آب نارنج و سایر ترشیجات را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید؛ اسید ترشی باعث اکسید شدن و احتمال سمی شدن ظرف می‌شود.

source

توسط ecokhabari.ir