اقتصاد ۲۴- نشست مشترک بررسی مشکلات تامین یوتیلیتی شرکتهای مستقر در فاز دو عسلویه به ریاست مهندس صانعی؛ سرپرست معاونت نظارت بر تولید و زنجیره تامین و توسعه کسب و کار و به میزبانی پتروشیمی آپادانا خلیج فارس برگزار شد.
در این نشست، مدیران عامل و مدیران مجتمع شرکت های، مبین انرژی، آپادانا، هنگام، صدف و دماوند انرژی عسلویه به ریاست مهندس تقی صانعی در محل مجتمع پتروشیمی آپادانا خلیج فارس حضور یافتند و مسائل مختلف در خصوص تامین یوتیلیتیهای مجتمعهای پتروشیمی را مورد بررسی قرار دادند.
مهندس فخرایی، مدیرعامل پتروشیمی آپادانا خلیج فارس نیز در این جلسه ضمن قدردانی از همراهی شرکت دماوند انرژی عسلویه در تامین اکسیژن پتروشیمی آپادانا؛ به نیاز این مجتمع تولیدی برای تامین مستمر برق، آب و اکسیژن اشاره کرد و سناریوهای تامین اکسیژن این جتمع متانولی در همراهی با شرکت دماوند را مورد بررسی قرار داد.
مهندس صانعی، سرپرست معاونت نظارت بر تولید و زنجیره تامین و سرآمدی عملیات هلدینگ خلیج فارس، ضمن استماع گزارشهای جداگانه مهندس فخرایی، مدیرعامل آپادانا، مهندس فرزانه، مدیرعامل پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس، مهندس منصوریان، سرپرست پتروشیمی هنگام، مهندس نام نیک، سرپرست پتروشیمی صدف خلیج فارس و مهندس اصفهانی، مدیرعامل شرکت دماوند انرژی عسلویه، دستوراتی را جهت تامین یوتیلیتی مجتمعهای مزبور صادر کرد.
مهندس صانعی در این جلسه تاکید کرد: ظرف سه ماه آینده، جلسهای با محوریت پیگیری مسائل و دستورات صادره در این نشست، برگزار گردد.
source