– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شفت، سرهنگ احمد نقدپور، فرمانده بسیج سپاه ناحیه شفت امروز در دیدار با جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شهرستان، ضمن تبریک روز خبرنگار، از تلاش‌های جهادگونه آنان در عرصه اطلاع‌رسانی قدردانی کرد. 

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار خبرنگاران در مقابله با جنگ روانی دشمنان اظهار کرد: خبرنگاران در این مسیر جهادگونه، خط مقدم مقابله با القای یأس و ناامیدی هستند که دشمنان با بزرگنمایی مسائل منفی و کوچک‌نمایی دستاوردهای نظام، در جامعه ایجاد می‌کنند.

نقدپور با یادآوری جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: خبرنگاران ما به‌خوبی از عهده اطلاع‌رسانی دقیق و ایجاد آرامش روانی در جامعه برآمدند و نقشی کلیدی در حفظ انسجام و وحدت ملی ایفا کردند؛ وحدتی که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید داشته‌اند.

فرمانده سپاه ناحیه شفت همچنین به شجاعت خبرنگاران اشاره کرد و افزود: نمونه بارز این شجاعت، اقدام جسورانه سحر امامی خبرنگار صدا و سیما بود که با انعکاس دقیق و قوی خود در سطح جهانی تحسین برانگیز بود.

وی از روحیه مطالبه‌گری و انعکاس صحیح مسائل شهرستان توسط رسانه‌ها و خبرنگاران تشکر کرد و گفت: این برنامه‌ها، نمونه‌ای موفق از حرفه‌ای‌گری و ذکاوت رسانه‌ای است که به خوبی توانسته دغدغه‌های مردم را به گوش مسئولان برساند.

نقدپور همچنین از انعکاس خوب اجلاسیه شهرستانی و تاثیرگذاری رسانه‌ها در مقایسه با دیگر شهرستان‌ها تمجید کرد و گفت: با وجود هزینه اندک، اثرگذاری فرهنگی و رسانه‌ای کار خبرنگاران ما بسیار برجسته و منحصر به فرد بوده است.

فرمانده سپاه ناحیه شفت در آستانه اربعین حسینی، این رویداد را نماد اتحاد و قدرت مسلمانان و شیعیان دانست و تاکید کرد: فرمایش مقام معظم رهبری که اربعین را به منزله یک رسانه بی‌همتا خواندند، نشان از اهمیت سیاسی و فرهنگی این حرکت بزرگ دارد.

به گفته وی، با توجه به پیروزی‌های اخیر نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه و پاسخ موشکی قاطع به رژیم صهیونیستی و آمریکا، شور و نشاط بیشتری در میان زائران و مردم عراق دیده می‌شود و اربعین امسال شکوه و عظمت بیشتری خواهد داشت. 

نقدپور بر ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی تاکید کرد و گفت: مسئولان و رسانه‌ها، به ویژه خبرنگاران، وظیفه دارند با دقت و مسئولیت‌پذیری از انعکاس موضوعاتی که ممکن است به وحدت و همدلی آسیب بزند، خودداری کنند و در مسیر تحکیم این انسجام ملی گام بردارند.

به گفته فرمانده سپاه ناحیه شفت، در این مسیر، همه نهادها از جمله دولت، قوه قضائیه، مجلس و رسانه‌ها نقش مهم و مشترکی دارند، اما نقش خبرنگاران و نخبگان برجسته‌تر است.

انتهای پیام/

source

توسط ecokhabari.ir