به گزارش آوای اقتصاد، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد، علیرضا رضایی، معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد از تحقق صد درصدی ۷۳ شاخص برنامهای حوزه معاونت صنایع کوچک این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با برنامهریزی هدفمند، تلاش تیمی و تعامل با بخش خصوصی، تمامی ۷۳ شاخص برنامههای حوزه این معاونت در حمایت از صنایع کوچک و متوسط استان یزد به طور کامل محقق شد.
رضایی افزود: تمرکز بر توسعه فناوری، توانمندسازی بنگاهها و حمایت از تولید دانشبنیان از جمله اولویتهای جدی شرکت شهرکهای صنعتی استان در سال گذشته بود که خوشبختانه همه رویکردها بطور مطلوبی اجرا و خاتمه یافت.
رضایی با اشاره به اهم اقدامات در حوزه توسعه فناوری و ارائه خدمات کلینیکی به بنگاهها،خوشهها و رشته صنعتها خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان شناسایی شد که ۵ نیاز با برگزاری رویدادهای مختلف و همکاری با شرکتهای فناور مرتفع شد.
وی ادامه داد: همچنین با برگزاری ۱۰ کلینیک سیار در شهرکها و نواحی صنعتی تلاش شد خدمات مشاوره، عارضه یابی تخصصی به شکل میدانی به صنایع مختلف ارائه شود.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد گفت: با هدف بهبود روند تولید و تداوم حیات صنایع کوچک و متوسط دارای چالش، ۲۱ مورد عارضهیابی و تعریف ۲۹ پروژه بهبود وضعیت عملکرد با اجرای پایش و برگزاری کلینیک های سیار انجام شد که نقش بسزایی در بهبود عملکرد بنگاههای کوچک داشت.
رضایی با اشاره به نقش حمایت شرکت شهرکهای صنعتی در تبدیل شرکتهای مستعد به شرکت های دانش بنیان اذعان کرد: خوشبختانه در مدت یکسال ۷ واحد صنعتی مستعد دانشبنیان در شهرکها و نواحی صنعتی استان شناسایی شدند که با حمایت این شرکت، ۳ واحد صنعتی موفق به اخذ مجوز دانشبنیان شدند.
رضایی با تأکید بر اهمیت آموزش در ارتقا و توانمندسازی نیروی انسانی و مدیریتی صنایع بیان کرد: با حمایت مالی و معنوی این شرکت ۱۶۹ دوره آموزشی تخصصی و کارآمد برگزار شد که بیش از ۳هزار و ۴۰۰ نفر از شاغلان و فعالان صنعتی استان از این دوره ها بهرهمند شدند.
وی تصریح کرد: همچنین در راستای توسعه تعاملات صنعتی، با انعقاد ۲۶ قرارداد همکاری با واحدهای صنعتی، ۱۸ تور بازدید صنعتی برگزار شد که ۳۲۶ نفر کارافرینان و صاحبان صنایع در این تورها حضور یافتند.
رضایی از برگزاری ۴ رویداد استارتاپی و حمایت از ۱۲ ایده برتر در حوزههای نوآوری و فناوری صنعتی خبر داد و افزود:در چارچوب افزایش تعامل با دانشگاهها، از ۵ پایاننامه تحصیلات تکمیلی اعم از مقاطع کارشناسی ارشد و فوق دکتری حمایت مالی شد و با برگزاری جلسات مختلف تخصصی، ۱۲ چالش صنعتی استان با استفاده از ظرفیت دانشگاهها و پژوهشگران آن ها مرتفع شد.
وی با اشاره به آغاز به کار خوشه گردشگری یزد و شروع فرآیند مطالعات امکانسنجی خوشه قطعهسازی گفت: در حوزه جذب سرمایه، مطالعات امکانسنجی برای ۲ طرح سرمایهگذاری خارجی انجام شده و در حوزه توسعه بازار و اخذ استاندارهای داخلی و خارجی، ۱۲ واحد صنعتی مورد حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد قرار گرفتند.