تاکید بر استاندارد سازی داده‌ها در سرشماری عمومی نفوس و مسکن

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – رئیس مرکز آمار بر ضرورت ایجاد یک کارگروه به منظور همکاری دو جانبه و برگزاری جلسات تخصصی با محوریت دفتر استاندارد ها، نظارت و ارزیابی طرح‌های آماری مرکز آمار ایران، تاکید کرد.

به گزارش فصل اقتصاد ، گودرزی رئیس مرکز آمارایران، در دیدار با خانم انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد، ضمن اشاره به فعالیت‌های مرکز آمار ایران در اجرای طرح‌های آماری و سرشماری‌ها، در خصوص تغییر رویکرد مرکز آمار ایران در نحوه اجرای سرشماری از شیوه سنتی و مراجعه حضوری ماموران آمارگیر به سمت ثبتی مبنا و جمع آوری داده‌ها از دستگاه‌ها، بر استاندارد بودن داده‌ها تاکید کرد.
پرداخت کالا برگ دهکهای 3 تا 7 از هفته آینده
رئیس مرکز آمار ایران گفت: بر اساس فرمان ریاست محترم جمهور، دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند تا در اجرای سرشماری ثبتی مبنا و ارائه داده‌ها به مرکز آمار ایران همکاری داشته باشند و این موضوع، مستلزم همکاری سازمان ملی استاندارد با مرکز آمار ایران به منظور استاندارد سازی داده‌ها و مهر تاییدی بر آنها می‌باشد تا بتوانیم داده‌های با کیفیت را تهیه کنیم.
گودرزی در ادامه با اشاره به سابقه همکاری مرکز آمار ایران و این سازمان و توانمندی‌های مرکز در اجرا و جمع‌آوری آمارهای رسمی، بر ضرورت ایجاد یک کارگروه به منظور همکاری دو جانبه و برگزاری جلسات تخصصی با محوریت دفتر استاندارد ها، نظارت و ارزیابی طرح‌های آماری مرکز آمار ایران، تاکید کرد.
در ادامه این جلسه خانم انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و تشکیل یک کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان دو دستگاه، گفت: این همکاری می‌تواند موجب تهیه دستورالعمل‌هایی برای استاندارد سازی داده‌های دستگاه‌ها شده و موجب کیفیت داده‌ها شود.
انتهای پیام/







source

توسط ecokhabari.ir