پیش بینی قیمت دلار فردا

اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی- در دومین روز معاملاتی هفته، دلار آزاد با ورود به کانال قیمتی ۸۷ هزار تومان، یک کانال پایین‌تر نسبت به روز گذشته ایستاد.

کارشناسان اقتصادی معتقدند برداشته شدن سایه جنگ از سر بازار، کاهش انتظارات تورمی و ضعف تقاضای واقعی موجب کاهش پلکانی قیمت دلار در بازار آزاد شده است.

روند صعودی قیمت دلار در بازار غیررسمی که از ۴ تیر ماه آغاز شده بود، در حالی در روز ۱۱ تیر ماه متوقف شد که در هفته اخیر قیمت دلار در کریدور هشتم ماندگار شده است.

کاهش پلکانی قیمت تتر

معاملات تتر به عنوان استیبل‌کوینی معادل دلار طی ۲۴ ساعت گذشته در کانال ۸۶ تا ۸۸ هزار تومان در نوسان بود.

تتر در لحظه انتشار این خبر با کاهش یک کانالی قیمت نسبت به روز دوشنبه به ۸۶ هزار و ۶۵۰ تومان رسیده است.

افزایش قیمت دلار در بازار ارز رسمی

قیمت دلار روز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ در بازار رسمی ارز شاهد افزایش قیمت بود.

اسکناس دلار بر اساس اعلام مرکز مبادله ارز و طلای ایران با گپ مثبت در رقم ۷۱ هزار و ۴۲۷ تومان معامله شد. همچنین، حواله دلار نیز با افزایش قیمت نسبت به روز دوشنبه ۶۹ هزار و ۴۸۲ تومان قیمت خورد.


بیشتر بخوانید: سایه جنگ از سر قیمت دلار برداشته شد


اسکناس یورو نیز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران روز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه شاهد کاهش قیمت بود و با عقب‌نشینی به کانال پایین‌تر، ۸۳ هزار و ۸۱۱ تومان قیمت‌گذاری شد. همچنین حواله یورو بدون تغییر قیمت نسبت به روز دوشنبه در رقم ۸۱ هزار و ۵۲۸ تومان معامله شد.

پیش بینی قیمت دلار

قیمت دلار هم زمان با کاهش تقاضای مصرفی و تجاری و ضعف انتظارات تورمی در مسیر نزولی قرار گرفته است.

از طرفی، شایعات و گمانه‌زنی‌ها درباره از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا در هفته آتی، روند نزولی قیمت دلار را تشدید کرده است. این گمانه‌ها موجب کاهش نگرانی‌ها نسبت به آینده و افزایش امید فعالان اقتصادی برای کاهش تحریم هاست؛ موضوعی که همواره بر کاهش قیمت دلار تأثیرگذار است.

قیمت دلار امروز

این در حالی است که سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های مطرح‌شده از سوی دونالد ترامپ را تکذیب کرده و گفته که تا این لحظه هیچ درخواست رسمی از سوی طرف ایرانی برای برگزاری دیدار یا مذاکره به طرف آمریکایی ارائه نشده است. هرچند این اظهارنظر به معنای تردید نسبت به تحقق قریب‌الوقوع مذاکرات و نیز ایجاد فضای نااطمینانی در میان معامله‌گران بازار است که می‌تواند نوسانات قیمتی را ادامه دهد؛ اما به دلیل احتمال مطرح شدن این موضوع در روز‌های آینده بدبینی‌ها افزایش نیافته است.

به نظر می‌رسد اگر در ساعات آینده خبر سیاسی منفی منتشر نشود به دلیل جو مثبت اخبار سیاسی شاهد کاهش قیمت دلار و رسیدن آن تا میانه کریدور هشتم باشیم.

source

توسط ecokhabari.ir