به گزارش خبرگزاری مهر، جبرئیل برادری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی در مورد تخصیص سهمیه تنظیم بازار اقلام و کالاهای ضروری ویژه محرم برای هیئت‌های مذهبی گفت: این کالاها شامل برنج، گوشت قرمز، گوشت مرغ و شکر است.

وی افزود: این اقلام به هیئت‌های مذهبی با معرفی نامه سازمان تبلیغات و امور مساجد جهت اقامه عزای سید الشهدا (ع) عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: این اقلام شامل ۴۲۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۸۴۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۶۸۰۰ تن برنج و ۸۴۰ تن شکر است.

برادری ادامه داد: پس از تنظیم بازار در ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به منظور توزیع مناسب و بهینه این اقلام مقرر شد توزیع این کالاها با معرفی نامه امور مساجد و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی در سطح شهر تهران و در سطح شهرستان‌ها نیز با نظارت مدیریت جهاد کشاورزی و کارگروه تنظیم بازار صورت گیرد.

وی در خصوص قیمت این کالاها گفت: برنج با قیمت هر کیلو گرم ۵۰ هزار تومان، شکر ۵۹ هزار تومان، گوشت قرمز منجمد ۳۹۵ هزار تومان و گوشت مرغ منجمد ۹۰ هزار تومان در این طرح عرضه خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: توزیع این اقلام تا آخر ماه ادامه دارد و برای اربعین نیز احتمالاً سهمیه مناسبی تخصیص خواهد یافت.

source

توسط ecokhabari.ir