رئیس جمهور آمریکا

اقتصاد۲۴- غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد، بدون هیچ تردیدی به تاسیسات هسته‌ای اش حمله خواهد شد.رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی مجددا ادعا‌هایی را علیه تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح و ادعا کرد ایران خواستار ملاقات است.

من نگران وجود سایت‌های هسته‌ای مخفی در ایران⁩ نیستم و آخرین چیزی که ایرانی‌ها امروز به آن فکر خواهند کرد، برنامه هسته‌ای است.

من که آیت‌الله خامنه‌ای را زیاد نمی‌شناسم، اما آدم مومنی هست و مردمش او را قبول دارند و باید حقیقت را گفت و هر دو کشور در این جنگ ضربه خوردند و من به زودی پاسخ بیانیه ایشان را خواهم داد.

ترامپ: باور ندارم که ایران به این زودی‌ها به سلاح هسته‌ای بازگردد

«دونالد ترامپ» شامگاه جمعه در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید با تکرار ادعا‌های پوچ خود گفت: «سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شده و مراکز آنها پیش از بمباران تخلیه نشده بودند. آنها همچنین خواستار ملاقات هستند.»

طبق گزارش الجزیره، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود: «من باور ندارم که ایران به این زودی‌ها به سلاح هسته‌ای بازگردد. همچنین، یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان.»


بیشتر بخوانید:اعتراف هاآرتص به اشتباه ترامپ در مورد نتانیاهو


ترامپ درباره کامیون‌هایی که در فردو بودند و گفته شده که تجهیزات و اورانیوم غنی‌شده را پیش از حمله منتقل کرده بودند، دوباره گفت: «آن‌ها برای ریختن بتن آنجا بودند.»

دولت آمریکا در میانه حمایت و اطلاع تجاوزگری رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران، طی اقدامی غیرقانونی سحرگاه یکشنبه به تاسیسات اتمی ایران در اصفهان، نطنز و فردو با بمب‌های سنگرشکن حمله کرد. اگرچه ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که این تاسیسات برخلاف ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر نابود شدن آنها طی این حمله، فقط آسیب دیده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سخنرانی خود گفت قضات چپ افراطی در تلاش هستند تا اختیارات رئیس‌جمهور را لغو کنند و در عین حال تاکید کرد که از رای دادگاه عالی این کشور برای تعلیق محدود اختیارات قضات استقبال می‌کند.

دونالد ترامپ شامگاه جمعه از رای دادگاه عالی ایالات متحده در رابطه با تعلیق محدود اختیارات قضات نسبت به تصمیمات رئیس‌جمهوری استقبال کرد و آن را «پیروزی بزرگ» خواند.

او طی این کنفرانس خبری در کاخ سفید عنوان کرد: «تصمیم دیوان عالی کشور درست بود، زیرا قضاتی بودند که می‌خواستند کشور ما را سال‌ها به عقب برگردانند.»

وی افزود: «با توجه به حکم دیوان عالی، ما باید سریعا اقدام کنیم و به اجرای سیاست‌های خود ادامه دهیم. حکم دیوان عالی کشور از قانون اساسی سرچشمه می‌گیرد و امروز ما قانون اساسی خود را احیا کرده‌ایم.»

دونالد ترامپ در ادامه سخنرانی خود با اشاره به سیاست‌های کشور‌های ناتو گفت: «کشور‌های ناتو احترام بیشتری برای ایالات متحده قائل هستند و هزینه‌های دفاعی خود را افزایش داده‌اند.»

او همچنین تاکید کرد که شاید امروز با هند به توافق تجاری برسند و «اتفاقات خوبی با چین در حال رخ دادن است».

ادعای ترامپ: ایران می‌خواهد با ما دیدار کند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در نشستی خبری با خبرنگاران در کاخ سفید با تکرار ادعا‌ها و تهدیدات ضد ایرانی خود با تکرار این ادعا مبنی بر اینکه تاسیسات هسته‌ای ایران از بین رفته است؛ ادعایی که ارزیابی اطلاعاتی وزارت دفاع این کشور نیز آن را تایید نکرده است مدعی شد: باور نمی‌کنم ایران به برنامه هسته‌ای خود بازگردد.

ترامپ در حالیکه زیر خارجه ایران گفته است که هیچ برنامه‌ای برای از سرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد، ادعا کرد: «همانطور که می‌دانید، سایت‌های هسته‌ای بسیار شیطانی آنها نابود شدند. به این دلیل ایران خواهان ملاقات است.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین خواستار بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران شد و درعین حال ادعا کرد که این بازدید می‌تواند از سوی یک نهاد یا فرد مورد وثوق آمریکا از جمله خود ایالات متحده انجام شود.


بیشتر بخوانید: سی‌ان‌ان: رهبر عالی ایران پیامی به ترامپ فرستاد


او بدون اشاره به دانش هسته‌ای بومی ایران مدعی شد: «فکر نمی‌کنم ⁧ ایران⁩ به برنامه هسته‌ای برگردد! مراکز هسته‌ای ایران قبل از بمباران تخلیه نشده بودند! من سال‌ها پیش گفتم که ایران هرگز اجازه نخواهد داشت سلاح هسته‌ای داشته باشد، و این آخرین چیزی است که امروز به ذهن ایرانی‌ها خطور می‌کند! ما می‌خواهیم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا هر نهادی که برای آن احترام قائلیم، بتواند از سایت‌های هسته‌ای در ⁧ ایران⁩ بازرسی کند!»

ترامپ بار دیگر گستاخانه ایران را تهدید کرد و گفت که اگر ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد، بدون هیچ تردیدی به تاسیسات هسته‌ای آن را حمله خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا در صورت ادامه غنی‌سازی اورانیوم در ایران در سطحی که موجب نگرانی آمریکا باشد، دوباره به این کشور حمله می‌کند، گفت: «قطعا بدون هیچ تردیدی.»

او در پاسخ به این سوال که آیا می‌خواهید که ایران تمام ذخایر اورانیوم خود را تحویل دهد؟ گفت: کمی درباره این موضوع زود است، اما چیزی شبیه به این. بله چیزی شبیه به این… این نابود شده است.

ترامپ سپس ادعا‌های اثبات نشده خود را تکرار کرد و گفت: خلبانان ما خارق‌العاده هستند و آمریکا بهترین نیرو‌ها و تجهیزات نظامی را دارد.

منبع: ایسنا

source

توسط ecokhabari.ir