پسر بازداشت شده کاظم صدیقی روحانی است؟

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – تسنیم : سخنگوی قوه قضائیه شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی را تکذیب کرد.

در پی انتشار خبرهایی درباره تخلف اقتصادی منسوب به پسر و عروس حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، مسئله‌ای مطرح شد که فرزند این مسئول از جامعه روحانیت است و رسیدگی به پرونده تخلفش باید در دادگاه ویژه روحانیت بررسی شود.
اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: خیر، این فرد روحانی نیست و بنابراین پرونده او در دادگاه‌های عمومی و عادی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت، نه در دادگاه ویژه روحانیت.
وی تصریح کرد: پرونده در حال رسیدگی است و طبق روال قانونی، در زمان مناسب اطلاع‌رسانی لازم از سوی مراجع رسمی انجام خواهد شد.
خبر مرتبط

فصل اقتصاد

اولین توضیحات قوه قضائیه درباره بازداشت فرزند کاظم صدیقی/ اتهامات چیست؟ سخنگوی قوه قضائیه در خصوص بازداشت پسران کاظم صدیقی گفت: اتهامات مالی است و خود حاج اقا صدیقی صراحتا گفته تابع قانون است و هیچ گونه پیگیری در خصوص منسوبین نداشتند و گفتند حاضرند برای روشن شدن قضیه به جریان دادرسی کمک کنند.







source

توسط ecokhabari.ir