تخصیص بیش از یک میلیارد دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – بانک مرکزی اعلام کرد: تخصیص و تامین ارز واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی از مرز یک میلیارد و 40 میلیون دلار گذشت و با دو نرخ ترجیحی و غیر ترجیحی تامین شده است.

طبق بودجه سه ماهه مصوب شده و در صورت تخصیص ارز از سوی دستگاه‌های مرتبط، می‌بایست برای سه ماه اول امسال 800 میلیون دلار ارز ترجیحی و 400 میلیون دلار نیز ارز غیرترجیحی برای واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی تامین ارز صورت می‌گرفت که به‌رغم کاهش تامین بودجه ارز ترجیحی از سوی دستگاه‌های مربوطه با تمهیدات بانک مرکزی و دستور رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر اهمیت موضوع سلامت مردم، از ابتدای سال تا پایان 18 خردادماه بیش از 525 میلیون دلار ارز ترجیحی و 520 میلیون دلار ارز غیرترجیحی ( بیشتر از هدف سه ماهه ) توسط بانک مرکزی تأمین شده است.
طبق تاکید رئیس‌کل بانک مرکزی و بر اساس هماهنگی و همکاری با وزارت‌خانه‌های مربوطه جهت تامین ارز ترجیحی، فرآیند تامین ارز واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی با نرخ ارز ترجیحی 28 هزار و 500 تومان تا حصول اهداف پیش‌بینی شده ادامه خواهد داشت.
تاکید می‌شود موضوع تسریع در کارسازی و تامین وجوه در خارج از کشور علی‌رغم شرایط تحریمی خاص حاکم بر مبادلات ارزی ایران، به طور ویژه پیگیری و اقدامات لازم با هماهنگی نهادها و سازمان های مربوطه صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام







source

توسط ecokhabari.ir