به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طی یک مصاحبه کوتاه در هواپیمای ریاست جمهوری این کشور، گفت که شیء جینپینگ، رئیس جمهور چین، با از سرگیری صادرات عناصر کمیاب و مغناطیسی استخراج شده در این کشور به آمریکا موافق کرده است.

هنوز سفارت چین در آمریکا نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده است.

ترامپ در حالی این اظهارات را مطرح کرده که اخیراً در اقدامی دور از انتظار با رئیس جمهور چین تماس تلفنی داشته و نتیجه این تماس را بسیار مثبت ارزیابی کرده است.

البته دو منبع آگاه هم اعلام کرده‌اند که چین به طور موقت مجوز فروش عناصر کمیاب و مغناطیسی زمین به ۳ شرکت بزرگ خودروسازی در آمریکا را صادر کرده است.

این رویداد چشم‌انداز کاهش تنش بین چین و آمریکا را روشن‌تر کرده و قرار است روز دوشنبه هم چند مقامات بلند پایه آمریکایی با همتایان چینی خود در لندن به گفتگو بنشینند.

ترامپ به خبرنگاران گفته که مذاکرات تجاری با چین پیشرفت خیلی زیادی داشته است.

۹۰ درصد عناصر کمیاب زمین که در تولید بسیاری از قطعات الکترونیکی و قطعات خودرو کاربرد دارد، توسط چین به بازار جهانی عرضه می‌شود.

source

توسط ecokhabari.ir