به گزارش آوای اقتصاد
محمد ناصر هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان، به همراه سرکار خانم نجفیزاده، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی، سرکار خانم زمانی، مدیرکل دفتر نوسازی اداری، بودجه و تجارتسازی و مدیرکل هواشناسی استان یزد، در نشستی تخصصی با مجید دهقانیزاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد، به بررسی و ارزیابی وضعیت اعتبارات حوزه هواشناسی پرداختند.
در این نشست، محمد ناصر هاشمی با اشاره به نقش حیاتی هواشناسی در توسعه پایدار، بر ضرورت افزایش اعتبارات این حوزه تأکید کرد. وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، تصریح کرد: افزایش اعتبارات هواشناسی در سال ۱۴۰۴ نهتنها موجب ارتقای کیفیت خدمات این حوزه خواهد شد، بلکه تأثیر مستقیمی بر بهبود شرایط رفاهی و معیشتی کارکنان نیز خواهد داشت. حمایت از نیروی انسانی سازمان یکی از اولویتهای ماست و تأمین اعتبارات لازم میتواند به بهبود وضعیت پرداختها، مزایا و امکانات رفاهی کارکنان منجر شود.
در ادامه، مجید دهقانیزاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد، با قدردانی از تلاشهای مجموعه هواشناسی کشور، ضمن بررسی شرایط اعتباری و مذاکرات صورتگرفته، اعلام کرد: با توجه به پیگیریهای انجامشده، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان آمادگی دارد تا اعتبارات مورد نیاز این حوزه را تأمین کرده و حمایتهای لازم را در راستای توسعه خدمات هواشناسی ارائه دهد.
این نشست نشاندهنده اهتمام جدی مسئولان برای بهبود وضعیت اعتبارات هواشناسی و ارتقای کیفیت خدمات این حوزه بود و مقرر شد روند پیگیریها بهصورت مستمر ادامه یابد.
source