«بی‌ام‌دبلیو» به تولید مدل جدیدی از خودروی نمادین «ام وان» (M۱) بسیار نزدیک شده بود، اما این خودروساز در آخرین لحظه از این طرح، صرف‌نظر کرد و بعید است که به این زودی، ابرخودروی جدیدی را تولید و روانه بازار کند.

به گزارش ایسنا، «فرانک ون میل»، رئیس بخش ام «بی‌ام‌دبلیو» (BMW) گفت: این شرکت در حال حاضر، نمی‌خواهد تمرکز خود را روی مدل‌های با عملکرد بالا از دست بدهد، حتی اگر همیشه در مورد یک ابرخودروی جدید شبیه به «ام وان»  رویاپردازی کنیم. با این حال، این شرکت خودروسازی باید فرصت مناسبی پیدا کند تا ظرفیت کار روی چنین خودرویی را داشته باشد.

«بی‌ام‌دبلیو» برای معرفی پلتفرم «نئو کلاس» (Neue Klasse) خود آماده‌ می‌شود که از مدل‌های برقی و بنزینی «ام تری» ( M۳) پشتیبانی خواهد کرد. انتظار نمی‌رود که این خودرو تا اواخر سال ۲۰۲۶ یا اوایل سال ۲۰۲۷، به فروش برسد و احتمالا برای عرضه این خودرو، منابع مهندسی زیادی صرف خواهد شد. مدل «ام تری» احتراقی جدید، یک موتور بنزینی دارد که از موتور سه لیتری ۶ سیلندر خطی توئین توربوشارژ S۵۸ که در مدل فعلی به کار گرفته شده متفاوت است.

طبق گزارش وب‌سایت موتور وان، «ام وان» جدیدی که«بی‌ام‌دبلیو» قرار بود روی آن کار کند، یک خودروی پلاگین هیبریدی ۶۰۰ اسب بخاری با موتور چهار سیلندر بود. «بی‌ام‌دبلیو»، در دوران همه‌گیری کووید-۱۹ روی این طرح کار می‌کرد اما مقامات وقت، تصمیم گرفتند به جای آن، «ایکس ام» (XM) را تولید کنند.

سوال این نیست که آیا «بی‌ام‌دبلیو» این خودروی جدید را تولید خواهد کرد و موضوع این است که وقتی «بی‌ام‌دبلیو» تصمیم به ساخت یک ابرخودرو جدید می‌گیرد، باید در زمان مناسب این اتفاق بیفتد.

یکی از دلایلی که این شرکت به جای تولید خودرو «ام وان» جدید، به تولید خودرو «ایکس ام» چراغ سبز نشان داد، این باور بود که مشتریان امروزی، به جای خودروهای اسپرت، شاسی‌بلند می‌خواهند. با این حال، «ایکس ام» فروش موفقی ندارد و تولید یک سوپراسپرت جدید «بی‌ام‌دبلیو» به تعویق افتاده است.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir