رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران بیان اینکه در سال‌های اخیر با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای تعمیر کالا بیشتر شده، تصریح کرد: با این حال با توجه به گسترش فعالیت مشاغل اینترنتی، تقاضای واحدهای مجوزدار کمتر شده، در حالی که مشاغل اینترنتی تقاضای بسیار بالایی دارند و بعضا می‌گویند زمان کافی برای رسیدگی به همه مشتریان ندارند.

محمدسعید عنصری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی صنوف زیر مجموعه این اتحادیه، فعالیت کسب و کارهای اینترنتی بدون مجوز است، تصریح کرد: برخی از این شرکت‌ها حتی در رسانه ملی تبلیغات دارند، اما شکایت‌های آن‌ها به اتحادیه ارجاع داده می‌شود. مثلا یکی از همین کسب و کارهای بدون مجوز که در رسانه ملی هم تبلیغ می‌کند، بعد از دریافت ۲۰ میلیون تومان نتوانسته مشکل مشتری را حل کند که با پیگیری اتحادیه مجبور به برگرداندن این پول شد.

وی با بیان اینکه طبق ماده ۲۷ قانون نظام صنفی «محل دایر شده به وسیله هر شخص حقیقی یا حقوقی که پروانه کسب‌دائم یا موقت برای آن صادر نشده باشد، با اعلام اتحادیه رأساً از طریق نیروی انتظامی ‌پلمب می‌شود»، تصریح کرد: مشاغل اینترنتی که بدون مجوز کار می‌کنند، ‌ با آبروی اتحادیه بازی می‌کنند. چراکه شکایت‌های آن‌ها به اتحادیه ارجاع می‌شود و چون این واحدها زیرمجموعه اتحادیه نیستند، ما نمی‌توانیم جواب بدهیم.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران با بیان اینکه مشکل اصلی این صنف واحدهای بدون جواز هستند، گفت: ۹۵ درصد واحدهای فعال در این حوزه بدون جواز فعالیت می‌کنند. اما پیشنهاد اتحادیه این است که با توجه به احتمال بروز تخلف از سوی واحدهای بدون مجوز، مردم از ۱۱۸ شماره واحدهای دارای مجوز را دریافت و از خدمات آن‌ها استفاده کنند. واحدهای مجوز دار در بخش تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی به ۱۱۸ معرفی شدند و اتحادیه در برابر هرگونه تخلف این واحدها نیز پاسخگو خواهد بود.

عنصری در ادامه با بیان اینکه در سال‌های اخیر با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای تعمیر کالا بیشتر شده است، تصریح کرد: با این حال با توجه به گسترش فعالیت مشاغل اینترنتی، تقاضای واحدهای مجوزدار کمتر شده است. این در حالی است که مشاغل اینترنتی تقاضای بسیار بالایی دارند و بعضا می‌گویند زمان کافی برای رسیدگی به همه مشتریان ندارند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۵ واحد صنفی زیرمجموعه اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران فعالیت می‌کنند، گفت: اما ۹۵ درصد شکایت‌هایی که به اتحادیه ارجاع می‌شود، مربوط به کسب‌وکارهای اینترنتی است.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir