وزیر کشاورزی ژاپن، جمعه متعهد شد که به سرعت برنج را از ذخایر دولتی به قفسه‌های فروشگاه‌ها منتقل کند تا با قیمتی بسیار پایین‌تر از سطح فعلی عرضه شود و از این طریق مانع گرایش مصرف‌کنندگان به سمت برندهای ارزان‌تر خارجی شود.

به گزارش ایسنا، افزایش شدید قیمت برنج در ژاپن، که بخشی از آن به دلیل آسیب‌دیدگی محصول بر اثر گرمای شدید و تقاضای بیشتر ناشی از رونق گردشگری است، با نزدیک شدن به انتخابات مجلس در ماه ژوئیه، به نگرانی عمده‌ای برای مصرف‌کنندگان ژاپنی و همچنین دولت تبدیل شده است.

دولت ژاپن از مارس بخشی از برنج ذخیره شده خود را آزاد کرده، اما این کار، هنوز به کاهش قیمت‌های فروشگاهی منجر نشده است.

«شینجیرو کویزومی» وزیر کشاورزی ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: افزایش غیرطبیعی قیمت‌ها که اکنون شاهد آن هستیم، می‌تواند تغییر رویه از برنج تولید داخل در ژاپن را تسریع کند. ما در حال حاضر شاهد خرید مستقیم فروشگاه‌ها از آمریکا با وجود پرداخت تعرفه هستیم. ما باید این وضعیت غیرطبیعی را از بین ببریم و سرعت عمل بسیار مهم است.

طبق گزارش رویترز، ژاپن از نظر تاریخی تمایلی به تشویق واردات برنج نداشته و به دنبال خودکفایی در اساسی‌ترین غذای خود بوده و تعرفه‌های بالایی را برای محافظت از کشاورزان بومی در برابر رقابت وضع کرده است.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir