اقدام موسسه رتبه‌بندی مودیز در تنزل رتبه اعتباری آمریکا از Aaa به Aa۱، بازده اوراق قرضه بلندمدت خزانه‌داری را صعودی کرد و هزینه استقراض را برای دولت آمریکا افزایش داد.

به گزارش ایسنا، تحلیلگران شرکت «سونز» (Sevens) بر این باورند که بعید است اقدام اخیر مودیز، جهت بازار را در درازمدت تغییر دهد. سهام آمریکا روز دوشنبه، هفته را با کاهش ارزش آغاز کرد، اما «سونز» با اشاره به مسائلی شامل سیاست تعرفه ای آمریکا، تاکید کرد که این تنزل رتبه، هیچ چیز جدیدی را آشکار نکرده است.

 این گزارش توضیح داد: مودیز به دو نگرانی آشنا اشاره دارد؛ اول اینکه پیشرفت اندکی از سوی کنگره‌ها و دولت‌های متعدد گذشته برای رسیدگی به کسری‌های مالی فزاینده مشاهده شده است و دوم، هزینه‌های بهره به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی، در حال افزایش است.

«سونز»، زمان‌بندی را سوال‌برانگیز خواند و گفت: تنزل رتبه بدهی آمریکا به دلیل کسری بودجه بیشتر و افزایش هزینه‌های بهره، بدیهی است. این تنزل رتبه به دنبال اقدامات مشابه موسسه «اس اند پی» در سال ۲۰۱۱ و «فیچ» در سال ۲۰۲۳ صورت می‌گیرد.

به گفته تحلیلگران این شرکت، به تازگی هیچ وخامت اقتصادی چشمگیری مشاهده نشده است و ترس‌های سوداگرانه مرتبط با قانون‌گذاری‌های احتمالی، تنزل رتبه را توجیه نمی‌کند.

این شرکت بر این باور است که افزایش بازده اوراق خزانه‌داری می‌تواند بر سهام تاثیر بگذارد، اما این افزایش، عمدتا به دلیل انتظارات رشد اقتصادی و تورم و نه در واکنش به تنزل رتبه اعتباری توسط مودیز خواهد بود.

پایگاه خبری اینوستینگ گزارش کرد، «سونز» افزود: بازارها در عوض، تحت تاثیر سیاست تعرفه (کاهش بیشتر تعرفه‌ها)، رشد اقتصادی (آیا آمریکا می‌تواند از کاهش رشد اقتصادی جلوگیری کند) و سیاست فدرال رزرو (آیا آنها در چند ماه آینده نرخ بهره را کاهش خواهند داد؟) قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir