به گزارش اقتصادآنلاین، همزمان با سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، در جهت پیشبرد بهتر پروژه، چالش‌ها و راهکارهای تسریع کار طی بازدید میدانی توسط مدیران شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت. اجرای این طرح گامی مهم برای کاهش انتشار کربن و تقویت زیرساخت‌های انرژی تجدیدپذیر در غرب کشور به شمار می‌رود.

محمد سپهر، مدیرعامل شرکت پویا انرژی، به همراه هیئت همراه، از محل پروژه نیروگاه خورشیدی این شرکت در کرمانشاه بازدید و روند آماده‌سازی زمین، زیرساخت‌ها و اخذ مجوزهای نهایی را بررسی کردند. این پروژه که در زمینی با موقعیت استراتژیک و دسترسی مناسب به خطوط انتقال برق طراحی شده، با نصب پنل‌های خورشیدی پیشرفته، سالانه از انتشار هزاران تُن گازهای گلخانه‌ای جلوگیری خواهد کرد.

بررسی چالش‌ها و توافق‌های کلیدی

در بازدید میدانی، موضوعاتی مانند جانمایی فنی پنل‌ها، رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و هماهنگی با شبکه انتقال برق مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین در جلسه با مهندس کردستانی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه، تخصیص قطعی زمین، تسهیل فرآیندهای اداری و فرآیند حمایت از سرمایه‌گذاری در انرژی پاک توسط این مجموعه نهایی شد.

قابل ذکر است؛ شرکت پویا انرژی به عنوان بازوی اجرایی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در ایجاد نیروگاه‌هایی برای واحد‌های صنعتی پیشگام شده و در اواسط آذر ماه سال ۱۴۰۲ کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی پویا در استان کرمانشاه را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین پروژه‌های انرژی تجدید پذیر در غرب کشور زمین زد.

با اجرای کامل تمامی مراحل پروژه و وارد مدار شدن پروژه نیروگاه خورشیدی کرمانشاه، در نهایت ۹۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده خواهد شد و بدین ترتیب، بخشی از ناترازی انرژی جبران خواهد شد؛ ضمن آن که با تولید انرژی پاک و پایدار علاوه بر کاهش ریسک تامین خوراک بنگاه‌های تولیدی استان کرمانشاه، به حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی می‌شود و نقش کلیدی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ایفا می‌کند.

source

توسط ecokhabari.ir