به گزارش رکنا، محمدباقر قالیباف ، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت با حضور در بخش ناشران عمومی نمایشگاه ضمن گفت‌وگو با غرفه‌داران، بر ضرورت حمایت از اهالی نشر و تقویت زنجیره کتاب تأکید کرد. یک روز بعد، پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت، سید عباس صالحی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از بخش بین‌الملل بازدید کرد و در غرفه‌های روسیه و عراق درباره توسعه همکاری‌های فرهنگی به گفت‌وگو نشست.

غرفه کشور عراق به‌عنوان مهمان ویژه این دوره در صبح ۱۷ اردیبهشت با حضور احمد فکاک البدرانی، وزیر فرهنگ و گردشگری عراق، و عبدالوهاب الراضی، رئیس اتحادیه ناشران عراق، رسماً افتتاح شد. سید عباس صالحی و محمدباقر قالیباف نیز در این مراسم شرکت کرده و از بخش‌های مختلف غرفه دیدن کردند.

در عرصه فرهنگی و هنری، بئاتریس سالاس، مترجم اسپانیایی شاهنامه، در مراسم افتتاحیه حضور یافت و در ویدئویی کوتاه به زبان فارسی درباره عادت‌های مردم ایران سخن گفت. همچنین محمدرضا شفیعی کدکنی، استاد و چهره ماندگار ادبیات فارسی، با حضور در غرفه ناشران آثارش با علاقه‌مندان به گفتگو پرداخت. امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت، رضا کیانیان و فریدون جیرانی ساعت 14 در نشست «رابطه متقابل کتاب و سینما» شرکت خواهند کرد و به تأثیر ادبیات بر صنعت فیلمسازی می پردازند. در بخش خانوادگی نمایشگاه نیز «خاله شادونه» مهمان جشن کودکانه «سلام بر گل نجمه» است که قطعاً لحظاتی شاد را با کودکان رقم خواهد زد.

امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، عادل فردوسی‌پور، گزارشگر و مترجم نام‌آشنا، از ساعت ۱۱ صبح در غرفه نشر چشمه حضور خواهد یافت. او که به همراه علی شهروز کتاب «مارادونا» نوشته گیم بالاگه را ترجمه کرده و نشر چشمه آن را منتشر کرده است، در این برنامه با بازدیدکنندگان دیدار کرده و درباره تجربه ترجمه زندگی‌نامه دیه‌گو مارادونا سخن خواهد گفت.

این رویداد فرهنگی که با مشارکت ده‌ها ناشر داخلی و هیئت‌های رسمی از کشورهای مختلف برگزار می‌شود، تا ۲۷ اردیبهشت آماده استقبال از علاقه‌مندان به کتاب و فرهنگ است.

source

توسط ecokhabari.ir