ایسنا/قزوین معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: اجرای سامانه فوریت‌های اداری عملکرد مسئولان و مدیران را از نگاه مردم مورد ارزیابی قرار می‌دهد و تأثیر بسزایی در انتخاب و انتصاب یک مدیر شایسته و در تراز جمهوری اسلامی دارد. 

علاءالدین رفیع‌زاده در دومین جلسه شورای اداری سال جدید که شنبه ۶ اردیبهشت در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: نظام حکمرانی سه سطح دارد که بخش اول آن در عرصه کلان و سیاست‌گذاری، رویه‌گذاری، قانون‌گذاری و تصمیم‌گیری است تا خدمت به مردم برنامه‌ریزی شود و با اصلاح فرآیندها در خدمت شهروندان باشیم و همه پیگیر هستیم تا تحولی رخ دهد و خدمات رسانی تسهیل شود.

وی بیان کرد: سطح دوم دستگاه‌ها هستند که باید قوانین و مقررات آن‌ها مشخص شود تا امورات کشور به نحو احسن پیش برود در این راستا مدیران آموزش می‌بینند تا سیاست‌گذاری و اجرای این طرح با موفقیت محقق شود.

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه سیاست‌های طرح فؤاد در سال‌های گذشته بر اساس اسناد بالادستی بخشنامه شده است، گفت: در نظر داشتیم تا عملکرد دستگاه‌ها در تسهیل و رفاه و همچنین سرعت بخشی خدمت افزایش یابد اما متأسفانه در برخی دستگاه‌ها نظیر بانک‌ها شاهد تحقق این وضعیت نبوده‌ایم.

وی ادامه داد: طرح فؤاد با هدف ارتقای کیفیت خدمات دستگاه‌های دولتی در کشور اجرا می‌شود و این طرح در ارزیابی مدیران و همچنین انتصاب و انتخاب مدیران می‌تواند مؤثر باشد.‌

وی با بیان اینکه سامانه فوریت‌های اداری از امروز در قزوین فعال می‌شود، گفت: این طرح در سه دهه گذشته در کشورهای مختلف عملیاتی شده است و معتقدیم که این طرح نیز باید پیش از این‌ها در کشور به اجرا می‌رسید چراکه در واقع این سامانه اشکال کار از نگاه مردم را مشخص می‌کند و به شعار مردم‌سالاری تحقق می‌بخشد. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: زمانی که فردی ۳۰ سال حق بیمه پرداخت کرده و می‌خواهد وضعیت خودش را بفهمد، نباید معطل شود و یا در بانک‌ها گفته‌ایم برای ۱۰۰ میلیون تومان وام، یک ضامن بیشتر گرفته نشود، اما باز سه ضامن درخواست می‌شود که باید این وضعیت اصلاح شود.

وی ادامه داد: سامانه ۱۲۸ شماره پاسخگویی به شکایت خدمت‌گیرندگان دستگاه‌های اجرایی کشور است که مردم در کمتر از ۱۰ دقیقه مطلع می‌شوند.

وی بیان کرد: قزوین کارشناسان خبره و قوی و خوش فکر زیادی دارد و چند طرح ملی را اجرا کرده و توانمندی و ظرفیت خود را نشان داده و می‌تواند در اجرای این طرح نیز موفق عمل کند. همچنین از رسانه‌ها درخواست داریم که از این طرح حمایت کنند و مزایای آن را برای مردم تشریح و تبیین کنند. 

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir