به گزارش ایسنا، یونسیان در چهارمین همایش آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد ایران، شبکه آزمایشگاهی کشور را یکی از بازوهای مهم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری دانست که مأموریت دارد تا از یک طرف با بهرهگیری از زیرساختهای آزمایشگاهی پیشرفته، زمینههای لازم را برای توسعه علمی و فناوری در کشور فراهم آورد و از طرف دیگر، با تکیه بر اهداف راهبردی و برنامههای گسترده خود بکوشد تا زیرساختهای آزمایشگاهی را بهینهسازی کرده و به ارتقای سطح خدمات در سطح ملی دست یابد.
وی افزود: رویکرد نو در زمینه سیاستگذاری علم و حمایت و توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزه اقتصادی، علمی و اجرایی کشور، ارتقاء و گسترش دامنه فعالیتها و خدمات ملی و بینالمللی شبکه آزمایشگاهی کشور در حوزههای راهبردی همچون آموزش، تولید، صنعت و فناوریهای پیشرفته در جهت پاسخگویی به نیازهای بهروز ذینفعان است.
یونسیان با تأکید بر اهمیت حوزههای راهبردی مانند صنایع، نفت و گاز، غذا و کشاورزی، از برنامههای گستردهای برای ارتقاء خدمات آزمایشگاهی در این بخشها خبر داد و افزود: گسترش دامنه فعالیتهای شبکه در سطح ملی و بینالمللی در دستور کار قرار دارد و پیوند مراکز پژوهشی، دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان با صنایع، یکی دیگر از اولویتهای امسال خواهد بود.
مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور، به رویکرد جدید معاونت علمی ریاستجمهوری در حمایت از شرکتهای دانشبنیان اشاره و اظهار کرد: با تسهیل فرآیندهای ارزیابی و حذف مشاوران واسطهای، شرکتها میتوانند بهصورت مستقیم و با شفافیت بیشتر به خدمات آزمایشگاهی دسترسی پیدا کنند.
وی در ادامه بیان کرد: شبکه آزمایشگاهی کشور در نظر دارد با توسعه توانمندیها در عرصه تولید نیمهصنعتی و تقویت آزمایشگاهها برای ساخت پایلوتهای آزمایشگاهی، خدمات پیشرفته صنعتی مانند طراحی صنعتی، ساخت نمونه اولیه و تولید سریع را با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان ارائه کند.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در حاشیه چهارمین همایش آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد ایران، نخستین نمایشگاه آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد ایران در تالار چند منظوره فرهنگسرای شرکت فولاد خوزستان آغاز بهکار کرد.
انتهای پیام