آیا جوشاندن چندباره آب خطر داره؟
این سوالیه که شاید برای خیلیها پیش اومده باشه. من خودمم یه زمانی فکر میکردم شاید این کار ضرر داشته باشه، چون شنیده بودم که میگن آب وقتی زیاد جوش بیاد، یه جورایی عوض میشه و ممکنه برای بدن بد باشه. ولی وقتی یه کم تحقیق کردم و با چند نفر که دستشون تو کاره حرف زدم، دیدم این حرفا بیشتر شایعهست تا واقعیت.
مثلاً اگه آب لولهکشیات املاح زیاد داره، با جوشوندن زیاد ممکنه این املاح غلیظتر بشن و یه مزه عجیب بگیره یا ته کتری رسوب ببنده. ولی اینم چیزی نیست که بترسی ازش.
یه نکته دیگه هم اینه که اگه کتریت پلاستیکی باشه و از اون جنسای بیکیفیت، شاید با حرارت زیاد یه چیزایی ازش جدا بشه و بره تو آب. این دیگه ربطی به خود آب نداره، تقصیر کتریه! وگرنه خود جوشوندن آب هیچ مشکلی درست نمیکنه. حتی اگه بخوای احتیاطم کنی، میبینی آخر خط همون نتیجهست: آب سالم میمونه.
پس اگه عادت داری چاییت رو چند بار گرم کنی یا آب رو دوباره بجوشونی، نگران نباش. فقط کتری رو یه نگاهی بنداز که سالم باشه و آبشم از جای مطمئن بیاد.
source