اقتصاد۲۴- گرچه سوزش سردل یا ریفلاکس ممکن است نیاز به درمان با تجویز دارو بوسیله پزشک داشته باشد، اما برخی از غذاها و گیاهان دارویی ممکن است به تسکین این ناراحتی کمک کنند، هر چند که ممکن است برای همه بیماران موثر نباشند.
رازیانه: این سبزی ترد با طعم شیرین بیان یک افزودنی عالی برای سالاد است. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد رازیانه میتواند به بهبود گوارشی کمک کند و اسیدیته آن هم پایین است.
زنجبیل: مصرف درازمدت زنجبیل به عنوان یک ادویه طبیعی برای ناراحتی ممکن است به تسکین علائم ریفلاکس کمک کند.
جعفری: شاخه جعفری فقط برای تزئین غذا نیست، این سبزی یک درمان سنتی قدیمی برای ناراحتیهای معده بوده است.
آلوئه ورا: این یکی دیگر از درمانهای قدیمی برای مشکلات گوارشیست که به نظر میرسد به بهبود ریفلاکس کمک میکند. میتوانید آلوئهورا را به صورت گیاه یا بهعنوان مکمل – در کپسول، آبمیوه و اشکال دیگر خریداری کنید.
بیشتر بخوانید: غذاهایی که برای سلامت روده خطرناکند
به غیر از این، افرادی که سوزش سردل یا ریفلاکس دارند، همچنین باید غذاهایی که به طور طبیعی اسیدیته پایین دارند، مصرف کنند، مانند هندوانه و طالبی، موز، نان کامل یا سبوسدار، برنج، جو دوسر، سیب زمینی، ماهی، سفید تخممرغ، سبزیهایی مانند براکلی، کرفس، گلکلم و …
به یاد داشته باشید که غذاهای تسکیندهنده سوزش سر دل نمیتوانند با اثرات غذاهای محرک این عارضه مقابله کنند. برای مثال خوردن کمی زنجبیل نمیتواند اثرات خوردن غذای چرب و سنگین و قهوه را برطرف کند.
همچنین گرچه مصرف رژیم غذایی با اسیدیته کم راهبردی خوب است، اما ممکن است به تنهایی کافی نباشد، چرا که در برخی از افراد علت سوزش سر دل فقط تولید زیاد اسید معده نیست و مواد دیگری مانند صفرا هم در ایجاد آن دخیل هستند.
علت سوزش سر دل ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و مراجعه به پزشک را هم فراموش نکنید.
منبع: همشهری آنلاین
source