به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برف و سرما مدارس چند شهرستان این استان در نوبت عصر امروز، دوشنبه را تعطیل کرد و آموزش ها به صورت مجازی ارایه میشود.
میکاییل باقری افزود: به دلیل بارش برف، برودت هوا و لغزندگی سطح معابر در نوبت عصر امروز سیزدهم اسفندماه، مدارس تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستانهای قوچان، فریمان و تربت حیدریه تعطیل است.
وی اضافه کرد: همچنین در شهرستان باخرز مدارس مقطع ابتدایی در نوبت عصر امروز تعطیل است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: کم و کیف فعالیت سایر شهرستان ها نیز بر اساس تصمیم شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی اطلاع رسانی خواهد شد.
باقری افزود: همراه با مدارس ابتدایی، مهدهای کودک و پیش دبستانی نیز تعطیل می شوند.
استان خراسان رضوی دارای بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز است.
همچنین در نوبت صبح امروز نیز تمامی مدارس مشهد، تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان های تربت جام، کلات، گلبهار، جلگه رخ ، سبزوار ،قوچان، تربت حیدریه، فریمان و باخرز، ششتمد، رشتخوار، خواف، تایباد، کدکن، زاوه، صالح آباد، تبادکان و طرقبه – شاندیز غیر حضوری شده بود.
source