وی مشکلات ناشی از محدودیت‌های اعمال‌شده در دو سال گذشته را از عوامل کندی توسعه این مجموعه دانست و گفت: «اگر در مسیر توسعه گام بر نداریم، در آینده‌ای نه‌چندان دور، آلومینایی نخواهد ماند.

وی با بیان اینکه وضعیت انرژی، سوخت و سایر چالش‌های اساسی تولید، ما را در موقعیت حساسی قرار داده است، اظهار داشت: در صورت عدم برنامه‌ریزی راهبردی، از مدار رقابت خارج خواهیم شد.»

وی با اشاره به رقابت سنگین در صنعت آلومینیوم و پیشرفت چشمگیر کشورهایی مانند چین، بر لزوم اتخاذ سیاست‌های توسعه‌ای تأکید کرد و اظهار داشت: «چین با ظرفیت‌های عظیم خود، آلومینا و آلومینیوم را به شکل گسترده تولید می‌کند بنابراین در چنین شرایطی، ما نیازمند سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی هستیم تا بتوانیم سهم خود را در بازار حفظ کنیم.»

دکتر بادکوبه همچنین به چالش‌های تأمین انرژی اشاره کرد و افزود: «قطع گاز و مشکلات سوخت از جمله مسائلی است که تولید را تحت تأثیر قرار داده اما با پیگیری‌های انجام‌شده، توانستیم حداقل گاز مورد نیاز مجموعه را تأمین کنیم.»

دکتر بادکوبه در ادامه جلسه به تأثیر آلومینا بر شرایط اقتصادی و اجتماعی منطقه جاجرم پرداخت و گفت: «اقتصاد جاجرم به این صنعت وابسته است و هرگونه نوسان در فعالیت‌های تولیدی، به‌طور مستقیم بر زندگی مردم این منطقه تأثیر خواهد گذاشت.»

وی همچنین با اشاره به موضوع طرح طبقه‌بندی مشاغل خاطرنشان کرد؛ در این راستا مقرر گردید که پس از ارائه گزارش‌های مرتبط، تصمیمات لازم برای اجرای این طرح اتخاذ شود.

وی در پایان ضمن معرفی مهندس سهیل اسدی به عنوان قائم‌مقام و سرپرست مجتمع با توجه به تجارب ارزشمند وی در صنعت آلومینیوم و دوره‌های تخصصی که ایشان در خارج از کشور گذرانده است اشاره و وی را فردی توانمند و آگاه به استانداردهای بین‌المللی این صنعت معرفی کرد. و در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همکاران، بر اهمیت اتحاد، همبستگی و حرکت در مسیر توسعه تاکید نمودند.

گفتنی است در این جلسه هر یک از  معاونین و مدیران شرکت ضمن معرفی مواردی را در خصوص حوزه تحت مدیریت خود بیان نمودند.

در ادامه مهندس اسدی قائم مقام و  سرپرست جدید مجتمع ضمن معرفی خود و اشاره ای به تجربه حضور در پروژه‌های مختلف صنعت آلومینیوم، بر اهمیت استفاده از تفکر سیستمی اشاره نمود.

سرپرست مجتمع، در خصوص اهمیت تفکر سیستمی، گفت: اگر بخواهیم این صنعت را حفظ کنیم، باید نگاه توسعه‌گرا داشته باشیم و تفکر سیستمی را در تمام بخش‌های تولید و مدیریت نهادینه کنیم.

مهندس اسدی سرپرست مجتمع در پایان بیان نمود: حفظ وضعیت موجود، ما را در مسیر پیشرفت قرار نخواهد داد بلکه باید صنعت آلومینا به سمت توسعه حرکت کند و با افزایش ظرفیت تولید، به سمت خودکفایی و رقابت‌پذیری گام بردارد چرا که اگر این مسیر را دنبال نکنیم، آینده این صنعت با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد. ایشان در ادامه بیان نمودند شرط توسعه امنیت و بزرگترین سرمایه سازمان منابع انسانی آن خواهد بود تا زمانی که دلهایمان یکی نشود دست‌هایمان به هم گره نخورده و در مسیر توسعه حرکت نخواهیم نمود.

 

source

توسط ecokhabari.ir