موز

اقتصاد۲۴- آلرژی به موز، یکی از خطرات این میوه است که البته شدت آن در افراد مختلف متفاوت است.

بعضی از افراد مبتلا به آلرژی ممکن است با خوردن موز فقط دچار خارش زبان و دهان و گلو یا خارش پوست و اگزما شوند، بعضی‌ها علاوه بر این علائم دچار مشکلات گوارشی (شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل‌درد) هم می‌شوند، اما عده‌ای ممکن است دچار تنگی نفس، خس‌خس سینه، گرفتگی حاد بینی و حتی شوک ناشی از حساسیت (آنافیلاکسی) که مورد خطرناکی در علم پزشکی محسوب می‌شود، شوند.

حساسیت به موز گاهی آن قدر خطرناک است که معمولا به زنان باردار توصیه می‌شود که پیش از مصرف آن حتما با پزشک خود مشورت کنند.


بیشتر بخوانید: ساخت عضلات قوی با این میوه‌ها


دلیل اصلی حساسیت‌زا بودن موز، وجود پروتئین‌هایی در ساختار آن است که سیستم ایمنی برخی افراد به اشتباه، آنها را به‌عنوان مهاجم شناسایی می‌کند و علیه آنها به مبارزه برمی‌خیزد.

پروتئین‌های موجود در موز شباهت زیادی به آلرژن‌های موجود در گرده گیاهان و لاتکس دارد. این شباهت می‌تواند در افراد مستعد، واکنش‌های آلرژیک ایجاد کند.

منبع: همشهری آنلاین

source

توسط ecokhabari.ir