به گزارش ایسنا، علی فرجی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در حاشیه نمایشگاه ایران بایو (نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته) در جمع خبرنگاران، گفت: در این نمایشگاه از یک محصول (ماده اولیه) پر مصرف صنایع دارویی و زیبایی به نام پودر هیالورونیک اسید تزریقی که برای نخستین بار در ایران توسط یک شرکت دانشبنیان ساخته شده است، رونمایی شد.
وی درباره این محصول توضیح داد: اولین پودر هیالورونیک اسید تزریقی تولید داخل، به عنوان یکی از مواد اولیه پرمصرف و کاربردی در صنایع دارویی و زیبایی، از جدیدترین محصولات این شرکت است.
فرجی افزود: با توجه به روند افزایشی تولید محصولات زیبایی در کشور و نیاز بازار، تولید پودرهیالورونیک اسید تزریقی در داخل کشور نه تنها میتواند پاسخگوی نیاز صنعت زیبایی داخلی باشد، بلکه به عنوان قدمی مثبت در راستای کاهش خروج ارز از کشور مؤثر خواهد بود.
وی مزو ژل تزریقی هیبرید هیالو را از دیگر محصولات جدید این شرکت نام برد و یادآور شد: این محصول به عنوان یک محصول هایتک و تخصصی تولید شده و قرار است به بازار عرضه شود.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه این محصول به طور کامل وارداتی است، گفت: امیدواریم تمام نیاز داخلی را تامین کنیم و دیگر نیازی به واردات این محصول نباشد. پیشبینی من این است که بهزودی بعد از تامین داخل، بحث صادرات پودرهیالورونیک اسید تزریقی را خواهیم داشت.
فرجی درباره عملکرد و کاربردهای این ماده اولیه، خاطرنشان کرد: این ماده اولیه در داروهای مخصوص تزریقی در بیماری آرتروز زانو (ممانعت از ساییدگی دو مفصل) و یا بیماریهای چشمی کاربرد دارد. در بعضی داروهای زیبایی مثل مزوژلها و فیلرها نیز به عنوان ماده اصلی اولیه کاربرد دارد.
وی ضمن اعلام ورود این شرکت دانشبنیان به بورس، گفت: شرکت ما سرعت رشد بسیار خوبی را تجربه کرده است و توانستهایم بدون ورود به فرابورس، مستقیم وارد بورس شویم و در حال آمادهسازی مقدمات عرضه سهام در بورس هستیم. عرضه اولیه احتمالا قبل از پایان سال در بورس تهران خواهد بود.
انتهای پیام