وحید باغ شیرین، رئیس اداره امور نقلیه و موتوری شهرفرودگاهی در گفتگو با خبرنگار دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل از ورود خودروی محلول‌پاش ویژه سطوح پروازی خبر داد و اظهار کرد: برای اولین بار محلول‌پاش ویژه‌ی باند فرودگاه با تکیه بر دانش فنی و توان داخلی در شرکت مهندسی بین‌المللی پارسی‌راد ایرانیان به سفارش شهرفرودگاهی طراحی و تولید شده است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ از ویژگی‌های خاص این خودرو می‌توان به طول بازوهای خودرو و  قابلیت پوشش باند در هربار محلول‌پاشی و همچنین داشتن نازل‌های منحصر به فرد که بر کاهش محلول‌های مصرفی موثر است اشاره کرد. همچنین برخورداری از بازوهای رباتیک مستقل، حجم پاشش هوشمند متناسب با سرعت، کنترل حجم پاشش در متر مربع واحد سطح باند، سیستم کنترل و الکترونیک پیشرفته، سیستم نمایشگر لمسی، برخورداری از دو مد کنترل اتومات مستقل در استفاده از بازوهای راست و چپ و داشتن کنترل دستی جهت شرایط اضطراری، ایمنی بالا در جهت حفظ سلامت کاربر و دارا بودن گزینه‌های مربوط به آب‌پاش آتش‌نشانی و کف‌پاشی سطح باند از اهم ویژگی‌های این خودروی طراحی و ساخته شده در داخل کشور است.

با توجه به اینکه محل تردد این خودرو در سطوح پروازی فرودگاه می‌باشد کاهش زمان عملیاتی شدن آن حائز اهمیت است. کلیه اجزای متحرک این خودرو به صورت سیستم هیدرولیک بوده و از داخل کابین راننده قابل هدایت و راهبری می‌باشد و این امر موجب کاهش نیروی انسانی دخیل در کاربری خودرو و افزایش خدمت رسانی می‌ شود.

انتهای پیام/

source

توسط ecokhabari.ir