شرکت فولاد خوزستان به‌عنوان دومین فولادساز بزرگ کشور، در پاییز ۱۴۰۳ به دستاوردی بزرگ دست یافت و حجم تولید فولاد خود را به ۹۸۹,۰۷۵ تن رساند؛ این در حالی است که حجم تولید تابستان این شرکت تنها ۲۷۰,۶۴۴ تن بود. این جهش چشمگیر تولید که نشان‌دهنده رشد ۳.۶ برابری تولید فولاد است، ظرفیت عظیم این شرکت را در شرایط بهره‌مندی کامل از زیرساخت‌های انرژی به نمایش گذاشت.


علاوه بر افزایش حجم تولید فصلی، میانگین تولید روزانه فولاد خوزستان نیز در پاییز به ۱۰,۹۹۰ تن رسید. این عدد در مقایسه با تولید روزانه ۲,۹۱۰ تنی فولاد در تابستان، ۳.۸ برابر بیشتر بوده و دستاوردی کم‌نظیر را برای این شرکت بزرگ صنعتی ثبت کرد.

 

نیمه نخست سال ۱۴۰۳ برای صنعت فولاد کشور و به‌ویژه فولاد خوزستان، با چالش‌های بزرگی همراه بود. محدودیت‌های شدید در تامین برق باعث شد این شرکت در نیمه نخست امسال، حدود ۷۵۰ هزار تن از تولید فولاد خود را از دست بدهد که این مقدار، بالاترین تناژ از دست رفته در میان شرکت‌های فولادی کشور بود. با رفع محدودیت‌های انرژی در ماه‌های پاییز، این شرکت توانست عملکرد واقعی و توان تولیدی خود را به نمایش بگذارد.

 

 نتایج پاییزی تولید فولاد خوزستان، اثبات‌کننده این حقیقت است که اگر زیرساخت‌های انرژی پایدار در اختیار این شرکت باشد، ظرفیت و توانمندی‌های آن برای تأمین نیازهای داخلی و صادراتی، بسیار بالا خواهد بود و همه چیز مهیای یک جهش همه‌جانبه در این شرکت است. جهش تولید در سه‌ماهه اخیر نشان‌دهنده تعهد و تلاش‌های مستمر کارکنان مجموعه فولاد خوزستان و استفاده بهینه از منابع موجود است.

 

 این دستاورد بزرگ، بار دیگر بر اهمیت تامین انرژی پایدار برای صنعت فولاد و سایر صنایع بزرگ کشور تاکید می‌کند. مدیران فولاد خوزستان بارها تصریح کرده‌اند که تامین پایدار برق و گاز، تضمین‌کننده روندهای روبه‌رشد در تولید ملی، تامین نیازهای بازار داخلی و افزایش ارزآوری از طریق رشد صادرات خواهد بود.

 

 


source

توسط ecokhabari.ir