ارز چند نرخی به جز آسیب به اقتصاد ره آورد مثبتی برای صنایع ندارد

مهدی بالاخلی در گفتگو با بازار در توضیح قطعی برق صنایع اظهار کرد: واقعیت این که چهارسال پیش که اوج قطعی برق صنایع بود و به این ترتیب با یک خاموشی ناگهانی مواد در داخل دستگاه ماند و چیزی حدود پنج میلیارد تومان خسارت به مجموعه وارد شد به همین خاطر از همان زمان دیزل ژنراتور خریداری کرده و از آن استفاده می کنیم.
مدیرعامل شرکت بهساز فوم گرگان از نبود خدمات مناسب در حوزه برق انتقاد کرد و افزود: با وجود خدمات ضعیف در حوزه برق، وزارت نیرو هرسال و با هر عنوانی تعرفه برق را برای صنایع افزایش می دهد و اخیرا هم با عنوان ترانزیت، هزینه قابل توجهی را به دوش واحدهای تولیدی گذاشته است.
وی ادامه داد: همه این موارد با وجود اقتصاد به گل نشسته مسکن عرصه را بر من تولید کننده تا جایی تنگ کرده که از ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار متر تیرچه به ۴۰ هزار متر رسیده ام یعنی با ۲۵ درصد ظرفیت درحال فعالیت هستم.
بالاخلی عامل ایجاد شرایط اقتصادی نامناسب را وجود مدیران ناکارآمد و فاقد آگاهی و سواد لازم دانست و اضافه کرد: این مساله فقط شامل استان نیست و در سطح کشور مبتلا به این مشکل هستند به عنوان مثال در مرداد ماه امسال یکباره قیمت ارز نیمایی ۴۰ درصد در پتروشیمی افزایش یافت و این باعث ورشکستگی بسیاری از کارخانه های تولید یونولیت شد و برخی واحدها مثل ماهم با خسارت جدی مواجه شدند.
وی نبود ثبات در ارز را یکی از چالش های جدی واحدهای تولیدی اعلام کرد و افزود: ثبات ارز باعث رونق تولید می شود و حذف چندنرخی بودن قطعا جانی دوباره به تولید خواهد بخشید.
مدیرعامل شرکت بهساز فوم گرگان تاکید کرد: چند نرخی بودن قیمت ارز جز آسیب به اقتصاد تولید هیچ ره آورد مثبتی برای صنایع نخواهد داشت و به همین خاطر تولید کنندگان آرزوی تک نرخی شدن قیمت ارز را دارند چراکه تنها در این صورت می توان فروش اعتباری را رونق داد و از این طریق بازار جانی دوباره خواهد گرفت.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: ۰ میانگین: ۰]

source

توسط ecokhabari.ir