به گزارش اکوایران، او با تاکید بر اینکه همان طور که اقتصاد دستوری نیست، مبارزه با فساد اقتصادی نیز نمیتواند دستوری باشد، گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی یک شمشیر دولبه است و به همان اندازه که با مفسدی برخورد میکنید ممکن است بخشی از جامعه را دچار مشکل کنید.
به گفته پالیزدار، امروز با چالش کاهش قدرت ریسک مدیران در حوزه اقتصادی مواجه شدیم، اگر مدیری قدرت و جرات ریسک کردن نداشته باشد امکان مدیریت وجود ندارد.
او تاکید کرد: تمام مدیران به سمتی حرکت کردند که هر اقدامی را در حد رفع مسئولیت خود انجام میدهند و خلاقیت، ابتکار و نوآوری در حوزه مدیریت اجرایی به حداقل خود رسیده است.
مسئول سابق دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مبارزه با فساد با تعدد و تکثر سیستمهای نظارتی و نگاه امنیتی و بسته نیست و برای مبارزه با فساد باید نگاه به آینده داشته باشیم و از تجربه کشورهای دیگر استفاده کنیم.
او با بیان اینکه شفافیت برای مبارزه با فساد در آینده اهمیت دارد، تاکید کرد: شفافیت به کاهش فساد در کشور کمک میکند و در این زمینه نباید از تغییرات تکنولوژی جا ماند، امروز عصر بلاکچین است و در این حوزه نوع فساد تفاوت دارد و با این ابزارها نمیتوان با فساد مقابله کرد.
پالیزدار افزود: در موضوع متاورس روشهای فساد متفاوت است و اگر بخواهیم رویکرد آینده را در نظر بگیریم باید خود را برای این وقایع آماده کنیم.
او با تاکید بر اینکه در بخش مبارزه با فساد حدود ۳۰ تا ۳۵ سال از دنیا عقب هستیم و دنیا با سرعت پیش میرود، اظهار کرد: اگر با الگوهای قدیمی پیش رویم، شفافیت و جلوگیری از فساد در آینده امکانپذیر نیست.
به گفته مسئول سابق دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، باید درباره آینده نگری به فرهنگ مبارزه با فساد، سادهزیستی و شریف زندگی کردن توجه میکردیم، امروز دنیا در موضوع مبارزه با فساد بحث فرهنگی را نیز دنبال میکند.
او تاکید کرد: از آنجا که ساختار اقتصادی ایران خود انگیزه فساد را ایجاد میکند باید کاری کنیم انگیزه فساد و دزدی در بین افراد کاهش پیدا کند که نیازمند فرهنگ سازی در نسلهای مختلف است.
پالیزدار با بیان اینکه باید بر تفکر و عقیده نسل امروز کار کرد، افزود: تشکلهای مردم نهاد نیز در بخش فرهنگسازی، ایجاد ایدهها و تفکرهای نو موثر هستند و دولتها باید به جایگاه تشکلها توجه بیشتری داشته باشند.
او ادامه داد: در کنوانسیون تبادل اطلاعات و همکاریهای بینالمللی مطرح شده که در حوزه مبارزه با فساد باید به آنها توجه شود، در حوزه نگاه به آینده باید به این موارد توجه کرد تا شاید در آینده به سمتی حرکت کنیم که شاهد فساد کمتری باشیم.
مسئول سابق دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: محصول فساد بیعدالتی است، جوامع بشری در برابر همه چیز به جز بیعدالتی دوام میآورد، اگر جلوی فساد گرفته نشود، بی عدالتی به طور مستقیم کرسیهای جامعه را مورد هدف قرار میدهد.
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
source