اقتصاد۲۴-سرگرد جواد مختار رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره مفهوم «قلدری سایبری» گفت: استفاده از رایانه و تلفن همراه برای ایجاد مزاحمت، تهدید، اذیت و آزار و یا تحقیر افراد، عموما کودکان و نوجوانان، «قلدری سایبری» نام دارد. این مفهوم میتواند در زمان و مکانی که اینترنت وجود داشته باشد، اتفاق بیفتد.
وی افزود: متاسفانه بیشتر پسران در این دام گرفتار میشوند، چون تصور میکنند اگر به کسی بگویند چه اتفاقی برای آنها افتاده، ممکن است ترسو یا ضعیف شناخته شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره نشانههای قلدری سایبری ادامه داد: استرس ناشی از دریافت پیام از یک شخص خاص، عدم تمایل به صحبت کردن با شخص خاص، پنهان کردن پیام از دید سایرین و بروز عصبانیت و افسردگی بعد از مواجه شدن با این پیامها از نشانههای این است که شما درگیر قلدری سایبری هستید.
به گفته وی، بر اساس آمار، ۵۹ درصد قلدریهای سایبری در کشور آمریکا رخ میدهد که بیشتر آنها در بستر اینستاگرام است.
مختار رضایی با بیان اینکه در مواجهه با این اتفاق باید بدانید که شما تنها قربانی این مسأله نیستید و راهحلهایی برای رفع آن وجود دارد، ادامه داد: افراد میتوانند با کمک گرفتن از دیگران مخصوصا کارشناسان پلیس فتا، دانستن قوانین تکنولوژی و بالابردن احتیاطهای امنیتی از شر این افراد در امان بمانند.
وی خطاب به شهروندان افزود: اگر افراد دچار چنین موضوعاتی هستند، میتوانند گزارشهای خود را به پلیس فتا به شماره ۱۱۰ یا ۰۹۶۳۸۰ اعلام کنند.
منبع: ایسنا
source