بر اساس آخرین گفته مسئولان طی چهارماه گذشته وزارت ارتباطات در مجموع به ۹۶ درصد از درخواست‌های مردمی با موضوع ارتباطات روستایی رسیدگی و پاسخ مناسب داده و با برنامه ریزی و اقدامات انجام شده دسترسی ۶۹۹ روستای کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت ایجاد شده است.


 اگر اینترنت در یک زمانی تکنولوژی جدیدی محسوب می شد، اکنون می توان گفت به بخش جدایی ناپذیر زندگی شهروندان از نحوه ارتباط تا سرگرمی، تبدیل شده بررسی ها حاکی از آن است که اتصالات وسیع در کشورهای در حال توسعه می تواند سبب توسعه بهبود زیرساخت اطلاعات کلی شود و تأثیرات مثبتی در بهبود سیاسی-اقتصادی ایجاد کند.   

در طول تاریخ، کارآفرینان هیچ‌گاه مسیر همواری را برای رسیدن به اهداف خود طی نکرده‌اند اما امروزه به کمک فناوری مسیر هموارتری برای دستیابی به اهداف خود دارند و ویژگی‌های عصر جدید کسب وکارها و کارآفرینان را ملزم می‌ کند برای ورود و بقا در بازار پویا باشند و خود را با تغییراتی که در محیط کسب‌وکار اتفاق می‌افتد، در اسرع وقت تطبیق دهند.  

کارشناسان بر این باورهستند وقتی اینترنت و فناوری در روستاها راه اندازی شود، بر تولید ناخالص کشور تاثیر مستقیم می گذارد و یکی از تاثیرات مثبت آن ایجاد اشتغال در روستاها است. بنابراین از گذشته تاکنون موضوع ایجاد عدالت ارتباطی در مناطق روستایی و صعب العبور با کمک پروژه شبکه ملی اطلاعات و فیبرنوری مورد توجه قرار گرفته است.  

بنابراین عدالت ارتباطی را نمی‌توان مختص به مناطق شهری دانست و مناطق روستایی و صعب العبور هم باید از این حق برخوردار شوند براین اساس برقراری ارتباطات پایدار و ثابت برای روستاییان چند سالی است که مورد توجه دولتمردان از جمله دولت چهاردهم قرار گرفته است.  


source

توسط ecokhabari.ir