تعیین حداقل دستمزد و تأمین سبد غذایی حداقلی برای کارگران از مسائل مهم اقتصادی و اجتماعی به شمار می‌رود. حداقل دستمزد به‌عنوان ابزاری حمایتی برای کاهش فقر و ارتقاء رفاه اجتماعی عمل می‌کند، اما ممکن است به کاهش تقاضا برای نیروی کار و به وجود آمدن مشکلات اقتصادی در برخی کسب‌وکارها منجر شود. از سوی دیگر، تأمین سبد غذایی با حداقل کالری مورد نیاز برای حفظ سلامت کارگران ضروری است. بر اساس محاسبات، هزینه تأمین این سبد غذایی برای هر کارگر در حداقل حالت ممکن، تقریباً یک‌چهارم از حقوق سالانه او را تشکیل می‌دهد.

source

توسط ecokhabari.ir