مهر: محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به ۲ میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید شده است.

وی وضعیت جوجه‌ریزی در واحدهای تولید را مناسب ارزیابی و اظهار کرد: هر ماه حدود ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام می‌شود و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

حسن‌نژاد تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف گوشت مرغ در کشور متناسب با نیاز بازار جوجه‌ریزی انجام می‌شود و مشکلی در این حوزه نداریم.

وضعیت تولید گوشت قرمز

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی در مورد گوشت قرمز نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شده است.

وی ادامه داد: برای امسال تولید حدود ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز را هدف‌گذاری کرده‌ایم.

این مسئول دولتی درباره رفع مشکلات تشکل‌های دام و طیور و حمایت دولت از آنان اذعان کرد: دغدغه‌های تشکل‌ها و تولیدکنندگان به جا است و ما هر هفته برای رفع و یا به حداقل رساندن برخی مشکلات و ایجاد هماهنگی با تولیدکنندگان جلساتی را در وزارت جهاد کشاورزی برگزار می‌کنیم.

حسن‌نژاد با تاکید بر این که حمایت دولت از تولیدکنندگان بخش دام و طیور بی‌وقفه ادامه دارد گفت: موضوعات مربوط به بازار محصولات دام و طیور نیز با هماهنگی بخش‌های بازرگانی و تولیدی پیگیری می‌شود.

نوشته هدف‎گذاری تولید حدود ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری اولین بار در اقتصاد کلان. پدیدار شد.

source

توسط ecokhabari.ir