فصل اقتصاد – یک عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه نتیجه انتخابات آمریکا بر بازار ما به صورت هیجانی و روانی اثراتی داشت؛گفت:اثرات به گونهای نیست که ساختار اقتصاد ما را متاثر کند و نگران آن باشیم که برخی بخشها به این دلیل از دست میروند یا تحریمها تشدید خواهند شد.
حمیدرضا صالحی؛ کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم و در پاسخ به این پرسش که دونالد ترامپ در دومین دوره ریاست جمهوری میتواند منجر به تکانههای مهمی در اقتصاد ایران به واسطه تشدید احتمالی تحریمها شود؟ گفت: نه به هیچ وجه، چرا که برآیندها حاکی از آن است که ترامپ دیگر ترامپ سابق نیست، یعنی نوع نگاه وی به مسائل منطقه و جهان قطعا با نوع نگاهش در اولین دوره ریاست جمهوری در 8 سال گذشته دچار تغییراتی شده و از طرفی هم نمیتواند تحریمها را شبیه به آن سالها اعمال کند.
وی افزود: به هر حال نتیجه انتخابات آمریکا بر بازار ما به صورت هیجانی و روانی اثراتی داشت؛ اما اثرات به گونهای نیست که ساختار اقتصاد ما را متاثر کند و نگران آن باشیم که برخی بخشها به این دلیل از دست میروند یا تحریمها تشدید خواهند شد.
عضو اتاق بازرگانی ایران و فعال تجاری یادآور شد: در سخنرانیهای انتخاباتی ترامپ شاهد بودیم وی به شدت علاقه خود را برای گفتوگو با ایران و مذاکره برای دستیابی به توافق اعلام کرد، بنابراین نوسانات قیمتی بازار ارز بیشتر هیجانی است و عموما ناشی از فضاسازیهایی است که سوداگران برای بهرهمندی مالی بیشتر خود ایجاد میکنند.
این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: سخنرانی رئیس جمهور ایران در سازمان ملل متحد را میتوان از جمله سخنرانیهای کم نظیری عنوان کرد که این پیام را به دنیا صادر کرد که ایران خواهان گسترش صلح و آرامش در دنیاست، بنابراین رویکرد ما نسبت به وقایع جهان از قبل مشخص شده است.
وی در ادامه گفت: امیدواریم با مدیریت بانک مرکزی و رویکرد حاکمیت و دولت نسبت به استقرار صلح و ثبات در منطقه و در عرصه بین الملل و همچنین کاهش تنشها در فلسطین اشغالی شاهد آرامش در فضای سیاسی و به تبع آن در اقتصاد باشیم تا ما نیز از مواهب آرامش سیاسی که بر تبادلات اقتصادی بیشتر اثر گذار است، برخوردار شویم.
انتهای پیام/
source